Ljubav je na selu

'Dečko me ostavio zbog sestre! Sestra je tako pobrala sve moje dečke'

Ljubav je kao kiša, dođe iznenada i bez najave. Neki je samo osjete, a neki se i smoče! Nakon što su farmeri iz dokumentarne sapunice 'Ljubav je na selu' dobili svoja pisma došlo je vrijeme da upoznaju te divne dame i momke koji su im pisali.

Press
04.10.2016 23:00

Toliko su vremena proveli usamljeni i u potrazi za svojom boljom polovicom, a sada ih možda samo nekoliko trenutaka dijeli od neopisive zajedničke sreće.

Farmeri su krenuli u svoju životnu avanturu, ali prvo su trebali odraditi speed date te se upoznati s djevojkama koje su im pisale ne bi li odabrali svaki po tri koje će voditi na svoje imanje. Prvi je na red došao Dino Blažina. Ljubitelj adrenalina i sportova ipak je imao tremu. 'Srce mi jako udara i jedva čekam vidjeti djevojke. Pročitao sam sva pisma i imam neke favorite', bio je tajnovit Dino koji je samo zbog emisije stavio naušnicu u obliku srca.

Treća djevojka, također je bila iskrena kada je rekla da ako je Dino i ne odabere, to je njegova sreća. 'Ako me ne odabere, njegova sreća, jer sam ja vrlo komplicirana osoba!' .

Dražen Božić , kršni navijač Hajduka iz Hercegovine kazao je da očekuje dobru zabavu i da se nada kako će pronaći priliku svoga života.Kada se upoznao s djevojkama, jedna od njih, Snježana, odmah je potegnula temu o duhanu koji on uzgaja.

'Čujem da imaš dobar duhan, hercegovački pravi. Moraš mi dati da ja povučem koju!', rekla je kandidatkinja, a Dražen se složio.

Među djevojkama se našla i Nevenka Bekavac, koja je lani pomutila sve račune djevojkama koje su bile na farmi kod Žige. 'Prijavila sam se jer sam uporna i tko zna, treća sreća, valjda će biti sve u redu!', kazala je Neve.

Dražen ju je pitao navija li za Hajduk, na što je Neve spremno odgovorila da navija te da bi se bez problema preselila u rodnu Hercegovinu, pa čak i radila na polju sa smiljem i duhanom! 'Mislim da ima kemije među nama, osjećam leptiriće u trbuhu, a ja baš volim leptiriće!', otkrila je Nevenka.

Od svog speed datea očekuje puno. ' Uzbuđen sam i nadam se da će biti sve plavuše! Djevojke kod mene na imanju mogu očekivati dobar provod, zabavu, dobru frizuru, jahanje, vožnju po rijeci Gackoj', rekao je Mario prije nego je upoznao svoje djevojke.Prva je na red došla plavuša Josipa, koja je Mariju otkrila da su joj hobi izlasci te da se nada da će imati više šanse pred ostalim djevojkama budući da zna da Mario voli plavuše. Jedna od djevojaka zbog Marija je promijenila boju kose, a do sada nikada nije imala dečka, a jedna od njih rekla mu je da se prijavila kod njega jer će tako imati besplatne frizure – naravno, šalila se te dodala da mu je pisala jer voli konje kao i on.

Koga su farmeri odabrali nakon što su kratko porazgovarali s djevojkama, a koga farmerica, ne propustite pogledati već sutra od 21.10 sati na RTL- u!