Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NOVE AVANTURE!

Djevojke oduševile farmere svojim sposobnostima – jedna sama izgradila kuću, druga vozi traktor

Vrijeme je da dame konačno stignu na svoja odredišta – imanja farmera

Image
RTL.HR/ 11.2.2019. u 23:07
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Markove dvije od tri djevojke stigle su u Dalmatinsku zagoru odakle će se uputiti u Miljevce kod farmera Marka. Ksenija, kojoj ovo nije prvo pojavljivanje u emisiji 'Ljubav je na selu', otkrila je kako će ga pokušati osvojiti. ''Ja ga neću osvajati vizualnim izgledom već ću ga pokušati osvajati svojim radom, da sam dobra osoba i poštena i da imam jako ozbiljne namjere'', objasnila je Ksenija.

Nakon strastvenih poljubaca Paulina izbačena iz emisije: 'Jovan je dvoličan, od njega nijedna neće dobiti ljubav!'

Mila je druga dama koju je Marko odabrao da dođe na njegovo imanje, a otkrila je da misli da ona i farmer imaju već nešto više od prijateljstva.

Rasema se također pojavila pred Ksenijom i Milom, a otkrila je da je jako ponosna na svoju kuću jer ju je svojim rukama izgradila. 'Za mene konkurencija ne postoji, jer nijedna ne zna kuhati kao ja, pričati kao ja…, ja sam genije za njih!', pohvalila se Rasema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dragan je za svoje djevojke pripremio čak i kolač i to prvi put u životu, a Mira je otkrila da je veseli što će pokazati Draganu kako dobro kuha. Kad su krenule prema Draganovom selu, Mira je komentirala da tu nikad ne i mogla živjeti je misli da ne bi mogla pronaći posao.

Za to vrijeme djevojke su kasnile u mjesto Tar kod farmera Borisa, a 26-godišnjeg Slavonca iznenadila je i Marijana koja mu se pojavila na kućnom pragu. 'Imam jednu dobru i jednu lošu vijest. Jedna je djevojka zbog privatnih razloga je morala odustati, a druga polovica loših vijesti je ta da još jedna djevojka ne dolazi jer je bolesna i završila je u bolnici. Dobra vijest je da ti je poslala video poruku, a drugi dio dobre vijesti je taj da će se pridružiti čim ozdravi', objasnila je voditeljica Borisu situaciju. No, uz djevojku koja je ostala Marijana je odlučila dovesti još jednu curu, 25-godišnju Leonidu Mišković iz Brodskog  Stupnika. Neobična Leonida po zanimanju je tapetar, a igra i nogomet. 'Boris mi se jako sviđa ali me strah kako ću mu se svidjeti', objasnila je Leonida.

Marko se za svoje dame i fizički pripremio pa je odradio sto sklekova, a uhvatio se čak i glačanja koje, kako je objasnio, najviše na svijetu ne voli. Na svome ulazu u dvorište dočekao ih je kao pravi kavalir sa crvenim ružama. 'Kad sam vidjela Marko učinio mi se kao James Bond 007, a mi smo Bondove djevojke!', veselo je ispričala Ksenija.

Kako će djevojke provesti prvu noć kod svojih farmera, gledatelji će doznati već sutra od 21.10 sati, na RTL-u. Ukoliko ste propustili neku od epizoda, možete je pogledati na RTLplayu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTL.HR/ 11.2.2019. u 23:07
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Imaš priču? Javi nam se!

Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.

Pošalji priču