Play ponuda
Play ponuda
Nova uzbuđenja!

VIDEO - Dok Željko nosi čaj Paulini u krevet, Viki se igra bičem: 'Mislim da Jovan voli sado-mazo igrice'

Romantične i uzbudljive igre između farmera i kandidatkinja obilježile su dan na farmama

Image
RTL.HR/ 27.2.2019. u 23:07
Play ponuda

Jovan se odlučio posvetiti svakoj curi posebno. Victoriju je odlučio odvesti na jahanje, a ona se, nakon početnog straha, odlično snašla i priznala mu da joj je draže kad je on s njom i čuva joj leđa.

Kao pravi romantik, nakon jahanja Jovan ju je odveo na piknik. ''Što ti misliš o meni?'', upitala ga je Victoria, a Jovan joj je rekao da je razbila sve predrasude o gradskim djevojkama. ''Imam jedno iznenađenje za tebe'', rekla je Victoria Jovanu te izvadila bič i dodala neka je se pazi ako se ne prestane ljubiti s drugim djevojkama kao sinoć s Ružicom.

Nakon dužeg razgovora, Jovan ju je upitao hoće li se sada napokon njih dvoje zapravo poljubiti, no Victoria je rekla da će vidjeti na kraju hoće li dobiti oproštajni poljubac u obraz ili onaj 'pravi'.

I Kseniju i Rasemu zanima koju će od njih dvije Marko naposljetku odabrati, a odgovor se sakrio u šalici kave. Dok je Marko bio na misi, dame su ispijale jutarnju kavu, a Rasema  je odlučila zaviriti u Ksenijin talog kave te joj je otkrila da ima nekog muškarca koji se 'lomi' oko nje. U tom je trenutku stigla Marijana, što je značilo da će Marko jednu damu poslati kući.

Viki, Marija i Ružica odlučile su iznenaditi Jovana i ispeći mu palačinke, a na kraju su završile gađajući se brašnom. Mariju je ugodno iznenadila Victoria, koja je, kako je rekla, 'rasturila' u kuhinji. Djevojke su ga zamolile da kuša palačinku od svake i ocijeni koja mu je najbolja, a pobjednica dobiva poljubac. Na kraju je pobijedila Victoria, a Ružica je komentirala da joj je žao što je uopće došla na farmu.

Tko od djevojaka odlazi kući, ne propustite pogledati već sutra od 21 sat, na RTL-u.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.​

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NEIZVJESNA BORBA

ANKETA Ostala su svega tri para u 'Superparu'. Koga vidite u finalu?

Play ponuda

Više s weba