Ljubav je na selu

Dragan i Dijana se ljubili, a Neven dao drugu šansu Samanti

U večerašnjoj epizodi 'Ljubav je na selu' ne prestaju drame i svađe iako su tek nedavno kandidatkinje i kandidati stigli na imanja farmera.

RTL.hr
2021-04-27 23:00

Dragan i njegovi prijatelji, koje je pozvao na večeru, pokušali su Kristini i djevojkama popraviti raspoloženje, a Dragan je zamolio Olju da se malo bolje predstavi. Nakon nje predstavile su se i Dijana i Kristina iako se ona brzo ustala s večere.

U Donjem Lapcu Rasema je morala donijeti odluku koji će ih kandidat napustiti. 'Mislim da ću prvi ja otići, pa će ostati Josip i Zvonko, onda će frknuti Josipa i ostat će Zvonko', zaključio je Željan dodajući da ako njega izbaci prvog , nije siguran u iskrenost Josipa i Zvonka.

Kod Marijana na imanju, Radmila i Mara bile su iznenađene kada su shvatile da se Bahra preselila u drugu sobu, bliže Marijanu. 'Ja ću slušati večeras hoće li škripati kreveti!', rekla je Radmila.

Janja je sve od sebe dala da joj ručak za Zoraova sina ispadne odlično no Zoran je bio skeptičan, a Renata je odbila ručak jer je alergična na paradajz pa je jela kruh s paštetom.

Renata kod Zorana Stricevica, Ljubav je na selu sezona 13

Zoranov sin Jure otkrio je damama da radi kao kuhar što je posebno razveselilo Janju koja je također kuharica, a rekao je da bi odabrao Renatu ili Suzi da je na mjestu svoga oca.

Kod Landekovih na imanju su se događale pripreme za ručak. Sve ono što si Vjerana i Marijana nisu rekle dok su čistile kuhinju rekle su si preko guljenja krumpira. Vjerana je napala Marijanu da ništa ne radi, a Marijana se počela braniti. 'Vjerana je podla. Pokupi neku moju ideju, doda svoje i sve prisvoji zasluge kao da je ona sve napravila', kazala je Marijana te dodala da joj je 'pun kufer' Vjerane.

Cure od Nevena Landeka gule krumpire, Ljubav je na selu sezona 13

Rasema je odlučila dečkima dati zadatak – moraju joj skuhati kavu. To im je ujedno bio i prvi test koji su morali proći kako bi ostali kod nje, a Josip ih je zeznuo jer je zapamtio kakvu kavu Rasema. Josipovakava na kraju je pobijedila.

Kod Raseme Vladetic decki kuhaju kavu, Ljubav je na selu, sezona 13

Bahra je odolijela Radinim komentarima o tome kako je sinoć čula uzdisaje, a Mara ju je nastavila provocirati, no Bahri je dozlogrdilo i otišla je ljutito sa stola. 'To me jako uvrijedilo i suzdržala se zbog sebe samo', rekla je Bahra u kameru.

Za to vijeme, Neven je ispitivao Samantu što se promijenilo i zbog čega ništa ne želi raditi. 'Pa ja sam zlatna djevojka, ja ne mislim raditi', rekla je Samanta.

Samanta i farmer Neven Landek, Ljubav jen aselu, sezona 13

'Ako ćeš biti odbra kuharica može nešto biti između nas. Nije sve oko poslova u štali, ali moraš mi malo pokazati emocije', rekao joj je Neven, a ona ga je zagrlila. 'Pružit ću joj još priliku', zaključio je najmlađi farmer.

Zoran i Suzi nisu marili što su u večernji izlazak s njima izašle i Renata i Janja pa su tijekom večeri cijelo vrijeme izmijenjivali poljupce. 'Osjetim konstantno Zoranove poglede prema meni', rekla je poslije Janja koja je uvjerena i dalje da se sviđa farmeru.

Na večeri kod Dragana, Dijana je preuzela stvar u svoje ruke i na koncu završila u njegovu krilu, a nije nedostajalo ni poljubaca. 'Pitanje je na koga je mislio dok se ljubio', komenitrala je kratko Olja to što se događalo pred njezinim očima.

Što nas sve očekuje u novim dogodovštinama doznat ćemo sutra od 21 sat.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.