Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
neočekivani obrati

Dragan ostavio Olju samu nasred rijeke, Marijan najavio svadbu, a Marijana šokirala nakon izbacivanja: 'Tebi treba lutka na napuhavanje!'

Šokantne izjave, svađe i neočekivane situacije obilježile su i večerašnju epizodu 'Ljubav je na selu'

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 11.5.2021. u 23:05
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

I dok su neki farmeri još morali donijeti posljednju, najtežu odluku, oni koji su već odavno odlučili bili su spremni za uživanje. Tako je Zoran isplanirao mali romantični bijeg i Suzi poveo u špilju Vranjaču.

''Laska mi što mene vodi na mjesto gdje nikad i ni s kim nije bio'', otkrila je Suzi.

''Hladno je u špilji, ali srce mi je toplo i duša oko mene koja hoda'', romantično je zaključio farmer.

U Donjem Lapcu Zvonko i Josip kratili su vrijeme zabavljajući se, no njihovoj farmerici nije bilo do igre. ''Danas moram donijeti tešku odluku i moram zaista biti još jača'', priopćila im je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

''Mislim da ću ja otići… Jer sam otkrio svoju istinu da se netko drugi pojavio u mom životu'', bio je uvjeren Josip, a Zvonko je zamjerio Rasemi što priča da se u životu uvijek vodi srcem, a u praksi to baš i ne pokazuje.

''Ja sam spremna njemu pokazati povjerenje'', dodala je farmerica, priznavši da su sve trzavice između nje i Zvonka bile njezino testiranje kako bi vidjela na što je sve on spreman. To je i pokazala svojom odlukom pa je tako Josipa poslala kući, a Zvonka vodi na romantično putovanje.

Upravo se čita

Image
'To je koncentracijski logor'

Mučna ispovijest ratnog zarobljenika: 'Davali su nam 30 sekundi za jelo, tretirali su nas kao životinje'

Marijana 'podbola' prije odlaska

Neven je Marijanu i Samantu odlučio povesti na još jedan izlet. ''Hvala bogu da nije neka 'šljakica''', zaključila je Samanta, koju je posebno oduševio susret s ponijem.  No zabava je trajala kratko jer farmer je pripremio još jedno informativno ''rešetanje'' kako bi što lakše potvrdio odluku koga vodi na romantično putovanje.

''Neven se malo ponaša ko policajac s tim informativnim razgovorima'', nije bila oduševljena Samanta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

''Osjećam se napeto, osjećam se neizvjesno zato što Neven nikako ne želi priznati koga favorizira… Jedno priča, drugo radi'', priznala je Marijana.

Neven je ''u glavu'' odmah priznao što mu se kod cura nije svidjelo. Marijani je zamjerio što mu nije željela uzvratiti poljubac, a Samanta bi, po njegovu mišljenju, trebala biti živahnija. Na kraju je odlučio da njegovu farmu napušta Marijana.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

''Ne treba tebi ni radnik, ni žena… Treba ti lutka na napuhavanje'', zaključila je Marijana, što je uvrijedilo i farmera i Samantu, koja ju je nazvala pokvarenom.

''Nisam mislila na Samantu… Nego, njemu uopće ne treba žena, on može sam. On ni sam ne znam bi li ženu ili ne'', dodala je Marijana, ''Mislim da neće ti uspjeti između Samante i Nevena jer ona odbija raditi bilo kakav posao, samo leži…''

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

''Dugo više mi se sviđala Marijana, ali presudili su Samantini poljupci. To me vjerojatno privuklo…'', kazao je Neven.

Razočarana Rasema

A iako već dobro zna s kim želi na romantično putovanje, Marijan je to morao i službeno objaviti, a za tu je prigodu svoje dame poveo u stari grad Buzet, gdje je odrastao.

''Bahra, meni je jako drago da smo se upoznali… Bila si jako razumna i to mi se jako sviđalo jer sam ja izabrao svoju ljubav'', zahvalio se farmer svojoj kandidatkinji pa priznao da bi ona bila njegov siguran izbor da nema Patty.

''Jako sam sretna što napuštam ovog trenutka tvoju farmu, s obzirom da sam upoznala veliku sreću i ljubav koja se u toj sreći rodila, koju sam ja dobro raspoznala'', poželjela im je sreću Bahra, otkrivši kako je sigurna da i nju negdje čeka srodna duša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Rasema je svog odabranika dovela na izvor rijeke Une. Vrijeme su kratili romantičnim piknikom na obali, a Zvonko ju je odlučio hraniti.

''Što kažeš? Kako ćemo mi ovo dalje?'' pokušala je farmerica odmah prijeći na stvar.

''Pustit ćemo neka teče vrijeme, neka tečemo mi. Pa neka nas nosi u pravcu'', rekao je Zvonko, priznavši da odlaže odgovore na pitanja o budućnosti jer je prošlo premalo vremena.

''U pravu je, treba sve ići instinktivno, normalno, prirodno. I to će onda biti prirodno'', pomalo razočarano složila se Rasema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

'Oči mi svijetle drugačije'

Farmer Neven ostao je sam sa svojom odabranicom Samantom, spreman je još bolje upoznati.

''Još je prerano reći da sam zaljubljena. Tu padaju pusice, drag mi je, sladak i malo mi se sviđa, ali vidjet ćemo'', otkrila je Samanta te priznala iznenađenost farmerovom odlukom. ''Nisam se nadala jer Neven uvijek zagovara 'šljakicu', a Marijana se trudila biti veliki 'šljaker' u ovoj kući''.

''Koliko sam je sad upoznao, nadam se da me neće iznevjeriti i da se neće dogoditi ono što mi se već dogodilo'', otkrio je farmer, kojemu nije trebalo dugo da je opet poljubi.

''Ne mogu vidjeti svoje oči, ali koliko vidim, svijetle mi drugačije, tu je i osmijeh… Veselim se našem daljnjem odnosu, kamo će nas odvesti. Sad kad smo se zagrijali, vidjet ćemo hoće li se tu stvoriti brak ili samo veza. Ali ako će sve biti kako treba, vjerojatno bi mogao biti i brak'', dodao je zaljubljeno pa je poveo na put – u gepeku!

Svadbena zvona u Istri

A koliko uživa s Patty, farmer Marijan nije mogao sakriti. Šećući rodnim Buzetom, još joj je jednom priznao sve svoje osjećaje, najavivši čak i vjenčanje!

''Volim te i želim da si sa mnom cijeli život. Želim te oženiti, čim prije moguće'', rekao je emotivni farmer pa dodao, ''Stvarno te volim. Ne želim plakati, ali pun sam emocija. Sretan sam što sam te našao. Ne događa se svaki dan da muškarac nađe ljubav tako kasno nakon što je izgubio voljenu osobu. Ali spreman sam dijeliti ostatak života s tobom'.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Dragan ostavlja Olju

A Olja i Dragan s mora su se preselili na kopno, a za svoje odredište na kojem će provesti romantično putovanje odabrali su Kopački rit. ''Bila sam uzbuđena i bilo mi je drago što ga vidim… Bilo je, po meni, romantično'', otkrila je pomalo zbunjeno Olja, a farmeru je za oko posebno zapela njezina modna kombinacija.

Dragan je obznanio kako je spreman za dozu akcije, što je Olja objeručke prihvatila pa su se otputili na vožnju kanuima.

''Provoditi vrijeme s Oljom je dosta zanimljivo, jer ona je sama po sebi zanimljiva i kreativna. Žena koja mi definitivno odgovara'', priznao je Dragan.

No opuštena vožnja ubrzo se pretvorila u raspravu. Nakon što ga je poprskala veslom, Dragan je naredio svojoj odabranici da izađe iz kanua i nije odustajao dok to nije i učinila.

''Da je on u nekoj šali ili na neki drugi način meni rekao: 'Olja, ti si mene smočila, hajde sad lijepo izađi iz čamca'. Ne! On je mene ucijenio, a ja ne podnosim ucjene'',  prisjetila se.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

''Ostavljam te ovdje'', poručio je farmer pa odveslao dalje, a Olja mu je poručila da ga čeka kratka, ali slatka osveta.

Kakav je as iz rukava pripremila i kako će proteći ostala romantična putovanja farmera i njihovih odabranika, ne propustite doznati već sutra od 21 sat na RTL-u.

Image

Ljubav je na selu

dokumentarna sapunica
Hrvatska - 2021
Voditelj
Anita Martinović
Gledaj na
RTL.HR/ 11.5.2021. u 23:05
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
U 20.15 NA RTL-U

Bila je 'zlatna djevojka' u 'Ljubav je na selu', hoće li biti i 'zlatna kuharica' u 'Večeri za 5 na selu'?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba