Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
LJUBAV JE NA SELU

Dragan poslao jednu curu kući: 'Ne treba mi osoba koja će doći k meni, a otići s drugim'

''Cure, danas moram odabrati jednu koja će ići kući, a ja bih vas najradije obje poslao kući, ali jednoj ću još pružiti priliku, možda se promijeni…''

RTL.HR/ 28.2.2019. u 22:03
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U Velikom Obljaju bilo je samo naizgled mirno. Rezimirali su se dojmovi sa sinoćnjeg tuluma, no najvažnije pitanje bilo je – gdje je nestala Rebecca? Ona je, naime, sinoć nastavila tulumariti s Draganovim prijateljima i nije prespavala kod kuće, pa je ljutiti Dragan pokušao od Monike doznati detalje.

''Ja ne znam gdje si je ti izgubio… Ili možda imaš prijatelje koji bi ti ukrali djevojku?'', pokušala ga je podbosti Monika, a nakon što im se pridružila odbjegla Rebecca, Dragan je polako počeo gubiti živce ispitujući je gdje je bila.

''Cure, danas moram odabrati jednu koja će ići kući, a ja bih vas najradije obje poslao kući, ali jednoj ću još pružiti priliku, možda se promijeni…'', iznenadio je Dragan djevojke, posebice Moniku, koja ga je opet optužila da testira njezine granice provociranjem. ''Rebecca, ti ćeš morati napustiti imanje jer mi ne treba osoba koja će doći k meni, a otići s drugim'', kazao je farmer, no rastanak je ipak završio zagrljajem.

Avanture farmera i kandidatkinja iz 'Ljubav je na selu' ne propustite gledati već u ponedjeljak od 21 sat na RTL-u. Ukoliko ste propustili neku od epizoda, možete je pogledati na RTLplayu.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
INTERVJU

EKSKLUZIVNO Dragana iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr o estetskim operacijama i showu: 'Navikla sam na razne komentare'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba