Ljubav je na selu

Dražen odbio Nevenku pa je ona otišla Stanku?

Prošlotjedna epizoda 'Ljubav je na selu' završila je, blago rečeno, burno. Atmosfera na speed dateu bila je i više nego komplicirana, a emisiju je napustio Denis Penić te je umjesto njega došao Alojz Kanceljak.

Press
10.10.2016 22:19

Farmeri i farmerice večeras su se upustili u novu avanturu, nazvanu 'intimni razgovori'. Pred razdragane farmere i farmericu dolazi još jedno novo iskušenje – odluka koje će kandidate povesti sa sobom na farmu, a koje će neutješno razočarati.

Prvi na redu bio je Alojz, njega su čak tri djevojke odlučile pobliže upoznati. Marijani je otkrio da se nije poljubio šest do sedam godina.

'Da se dogodi ljubav između nas, bi li željela osnovati obitelj i preseliti se kod mene?', upitao je Alojz prvu kandidatkinju, Snježanu Strugar iz Prigoreca. 'Da, bih!', kazala mu je Snježana, a Alojzu je to bilo dovoljno.

Dino Blažina je jedva čekao pobliže upoznati svoje cure. 'Jesi ti spremna za udaju ili ti je ovo samo neko pokazivanje na televiziji?', upitao je Dino prvu djevojku, Tereziju Šimunović iz Rešetara. 'Da imam dugo dečka, bih, udala bih se!', rekla je Terezija. Poslije nje, došla je Minela Ibrakić iz Tuzle. 'Reci mi što misliš o meni?, upitala ga je Minela. 'Kod tebe mi se baš nešto svidjelo na prvu', rekao joj je Dino. Crnokosa 18-godišnjakinja misli da ima prednost pred drugim djevojkama, a Dini je odmah 'naredila' da se ne fotografira s drugim curama.

Mario Brajković prvo je popričao s Josipom Lorković iz Novigrada na Dobri. Zgodna plavuša objasnila mu je zašto su joj hobi izlasci. 'Nemam dečka pa zato često izlazim, da imam vezu, sigurno bi bilo drugačije i promijenila bih se', kazala je Josipa, a Marija je još zanimalo što misli o svojoj 'konkurentici' Amri. 'Bori se svim silama i želi te osvojiti, ali mislim da će joj to biti malo teže!', kazala je. Kad je došao red na Amru Salihćehajić iz Gradačca, lijepa crnka rekla je da očito postoje iskrice među njima kada je prošla u drugi krug. Također, kada ju je Mario pitao, s obzirom da je druge vjeroispovijesti, bi li mogla biti s njim, odgovorila je da joj nije bitno koje si vjere ako si čovjek.

Kad je došao red na Dalibora Sandru je zanimalo kakav ti djevojke voli. 'Pa ja više volim da mi je cura plava, kazao je Dalibor, a Sandra mu se odmah zahvalila i razgovor privela kraju!

'Nismo si kliknuli i nije me se dopala tako jako, a Sandra mi zamjera jer joj to nisam odmah rekao na speed dateu', priznao je Dalibor.

Na red je došla i 'povratnica' Nevenka Bekavac, koja se zbunila pa umjesto dobar dan rekla dobra večer iako je vani pržilo sunce. Prvo pitanje koje joj je Dražen postavio je bilo je li ozbiljno shvatila kada mu je poslala pismo, na što je Nevenka rekla da je, te ga ispitala što bi sve na njegovoj farmi morala raditi .

'Kako je došlo do toga da mi pošalješ pismo?', pitao je Dražen Snježanu Žućko iz Siska. 'Ti si malo folirant, dvoličiš, avanturist si, nemoj se sad crveniti!', kazala je iskreno što misli Snježana, te ga upitala je li ljubomoran, na što je Dražen rekao da nije. 'Ali ja ti jesam!', priznala je Snježana.

Dino je prvi morao odabrati tko ide dalje, a tko ne. Minela je tako dobila farmerske čizme, što je bio znak da ide dalje, baš kao i Denita i Terezija. Lucija, koja nije prošla, komentirala je da je mislila da će imati prednost pred ostalim curama jer je barem pokazala da zna raditi na farmi, ali to očito nije bilo dovoljno za Dina.

Stanko je odabrao Nives, Ljubicu i Kseniju, dok Marica nije prošla dalje. A Mario se odlučio za Martinu, Amru i Josipu, dok je Valerija otišla kući. Alojz je sve tri djevojke od Denisa Penića odlučio povesti na farmu: Rebecca, Anja i Snježana tako odlaze u Tuhelj.

Sandra Blažina prvo je dečkima zahvalila, a onda i očitala bukvicu budući da nisu bili iskreni prema njoj. Na kraju je odabrala Kristijana, Denisa i Marina.

Dražen je morao odlučiti tko ide kući, a tko u Hercegovinu. Čizme su dobile Snježana, Marija i Gordana, a Nevenku je poslao kući.

'Ma meni treba Dalamatinac', rekla je Neve, a Marijana ju je pitala zašto se onda nije prijavila kod Stana, te ako želi popričati s njim, da će ga pozvati.Kada je Marijana ponudila Stanku da odvede Neve na farmu, on je pristao, a i ona!

Hoće li Nevenka uistinu kod Stanka ili se na kraju predomislila, te kako će se kandidati snaći u novom okruženju, pogledajte već sutra u 21.05 sati na RTL-u!