Ljubav je na selu

Dušan ima 29 godina i spreman je za brak: 'Teško je kad si navečer sam u svoja četiri zida i nemaš s kim...

Dušan trenutačno na svom imanju živi sam, a bavi se uzgojem životinja, poljoprivredom i uzgojem žitarica

RTL.hr
13.06.2019 19:00

Dušan Golubovac ima 29 godina, živi u Zrinu, pored Dvora i u showu 'Ljubav je na selu' odlučio je pronaći partnericu koja bi živjela na njegovom imanju te s njim dijelila sve - i dobro i loše.

Image 3675875 (auto)

Dušan trenutačno na svom imanju živi sam, a bavi se uzgojem životinja, poljoprivredom i uzgojem žitarica. "U 'Ljubav je na selu' prijavio sam se jer nemam puno vremena za izlaske, a i kad izađem u grad djevojke obično sjede svaka na svojoj strani i svaka ispija svoje pivo", kaže i dodaje, "Razočarao sam se u proteklim vezama i želim naći djevojku koja je spremna prihvatiti život na selu i živjeti na isti način kao i ja", kaže iskreno. "Tijekom dana imam puno posla, imam prijatelje s kojima mogu izaći, ali navečer, kad si sam u svoja četiri zida, onda je teško. Nemaš s kim popričati", dodaje Dušan.


'Volio bih imati i djecu jednog dana'

Image 3675873 (auto)

"Ne očekujem puno pisama, očekujem dovoljno da idem dalje i upoznam djevojke. Iskreno, svejedno mi je hoću li dobiti jedno ili dvadeset pisama kad ono jedno može biti od djevojke s kojom ću provesti život", objašnjava.

Dodaje kako ne želi samo vezu, priželjkuje brak. "Naravno, volio bih imati i djecu jednog dana", kaže.


'Nisam ni ja znao pola toga pa sam naučio s godinama'

"Nije mi važno odakle djevojka dolazi, može biti i s drugog kraja svijeta, samo da se možemo sporazumjeti. Važno mi je da se slažemo i da nije prevelika razlika u godinama, recimo pet godina više ili pet godina manje od mene", objašnjava.

Djevojke koje su još neodlučne oko prijave ne moraju se bojati da Dušan od njih očekuje da znaju obavljati sve poslove koje on obavlja. "Tko želi, taj i nauči, najkompliciranije je valjda oteliti kravu, a to se isto mora naučiti. Nisam ni ja znao pola toga pa sam naučio s godinama", kaže.

Upoznajte nekoga od ovih 11 beskrajno simpatičnih muškaraca , pošaljite im svoja pisma na 'Ljubav je na selu', P.P.25, 10040 Zagreb, ili emailom: ljubavjenaselu@rtl.hr i upustite se uavanturusvog života dok stignete!