Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Povučeni farmer

Dušan na farmu vodi Sandru, Goranu i Tajanu, a jedna djevojka mu je već prirasla srcu!

Nakon što su farmeri upoznali djevojke koje su im pisale pisma, odabrali su sretnice koje žele bolje upoznati!

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 14.2.2020. u 14:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dušan ima 29 godina, radi na poljoprivrednom gospodarstvu, a na svojem imanju ima ovce, koze, svinje i zemlju na kojoj sadi kukuruz i djetelinu. Za sebe kaže da je jako emotivan, voli ugađati osobi do koje mu je stalo, pa je tako, otkriva, zbog ljubavi jednom vozio osam kilometara na biciklu. Kao svoju manu ističe to što previše vjeruje osobi do koje mu je stalo. 

Ovo su odabranice koje vodi na svoje imanje!

Sandra Škrinjar (32), Glina

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Sandra Škrinjar dolazi iz Gline i ima 32 godine. Po zanimanju je frizerka ali trenutno radi kao konobarica. Sandra ima dvoje djece i kaže da je sretno rastavljena. Već je bila na imanju farmera Hrvoja Gregurića u 9. sezoni. Voli se zezati i nasmijavati druge, a prijatelji za nju kažu da je otkačena. Najljepša stvar koja joj se dogodila u životu bilo joj je rođenje njezine djece, a kao najteži trenutak u životu Sandra navodi rastavu. Voljela bi pronaći partnera koji je iskren, pošten i duhovit.

Tajana Mužinić (21), Zagreb

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Tajana Mužinić ima 21 godinu i dolazi iz Zagreba. Za sebe kaže da je komunikativna, dobra, zabavna i otvorenog uma. Tajana trenutno radi kao konobarica, a završila je hotelijersko-turističku školu. Do sada je imala jednu dužu vezu od dvije godine, no, priznaje, prekinuli su je zbog daljine, ali su ostali prijatelji. Od budućeg partnera očekuje da bude iskren i dobar, a fizički izgled joj nije toliko bitan. Tajana je živjela na selu, a iako ne zna puno toga raditi, kaže, može lako naučiti. Za razliku od njezinih vršnjakinja, ne voli izlaziti u klubove već radije organizira roštilje i druženja kod kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Gorana Vušurović (29), Šodolovci

Image
Foto: RTL
Image
RTL

'Zlatna djevojka' farmera Dušana dolazi iz mjesta Šodolovci kraj Osijeka. Završila je ugostiteljsko-turističku školu za kuharicu, ali je trenutačno nezaposlena. Za sebe kaže da je vrijedna, iskrena i komunikativna, a živi s mamom.

Do sada je, priznaje, imala samo nekoliko kraćih veza, a kod partnera najviše cijeni iskrenost i poštenje. U slobodno vrijeme voli voziti bicikl i družiti se s prijateljima. Od partnera očekuje da je iskren i pošten, a privlače je tamniji momci.

Upravo se čita

Image
SILVIO ZA RTL.HR

Pobijedio je u 'Večeri za 5 na selu', a sad otvorio prvi gorički burger bar! Kod Kugle je sve domaće: 'To mi je bio san'

Gorana je otkrila i da zna obavljati sve poslove na farmi te da je i sama prije imala krave, a to joj je, kaže, glavni adut za osvojiti Dušana, kojem se i ona sviđa. Štoviše, rekao je čak da bi je mogao oženiti ako se njihov odnos nastavi ovako razvijati...

'Ljubav je na selu' pratite od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image

Ljubav je na selu

dokumentarna sapunica
Hrvatska - 2021
Voditelj
Anita Martinović
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SVESTRANI UMIROVLJENIK

Mladen iz 'Večere za 5 na selu': Samoća mi paše, volim raditi stvari koje nekima možda smetaju'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba