Play ponuda
Play ponuda
Pravi harem

Farmer Žigo u Lučane odveo sve djevojke!

Goran Špehar (29) iz Lišnice, Vice Bušelić (58) iz Tučepa, Mihael Sklizović (25) iz Rakitovice, Sandro Čurko (37) iz Pule te Goran Žigo (38) iz Lučana, petorica su farmera koji će gledatelje RTL-a prikovati za fotelje od ponedjeljka do srijede od 20 sati, dok će se truditi pronaći svoju srodnu dušu.

Image
Foto: RTL
Press/ 1.3.2016. u 9:37
Play ponuda

Borba za naklonost farmera u dokumentarnoj sapunici 'Ljubav je na selu' je počela, a djevojke su upotrijebila sva moguća 'oružja' ne bi li se farmerima svidjele već na prvu. U samo jednoj minuti djevojke koje su im poslale pisma morale su se predstaviti farmerima i pokazati najbolje od sebe. A dok su jedne došle u štiklama na selo, druge su se svojski potrudile očarati svog odabranika. Pjevalo se, podmićivalo poklonima, a neke su već imale i zahtjeve.

Kod Gorana Žige je tako jedna djevojka došla čak iz Siska ne bi li mu pohvalila brkove. No, druga ga je odmah pitala bi li ih zbog nje obrijao te da bi se trebao početi baviti fitnessom!

Djevojke Gorana Špehara zaključile su da je bahat, ali zgodan i seksi. Neke bi prihvatile obveze na selu zbog njega, a neke nikad ne bi mogle doći živjeti na farmu pa ih je Goran gledao u čudu zašto su se uopće prijavile.

b djevojke, kako je zaključio, već su za udaju. Sve su bile vrlo emotivne i sve ih je raznježio simpatični Puležanin, pa su mu priznale da su došle kod njega jer se rasplakao pred kamerama. Upoznavane je prošlo vrlo emotivno, a sve bi pristale ići s njim na putovanja motorom, dok bi Sandro čak prihvatio i dijete jedne od kandidatkinja, što je nju jako razveselilo.

Mihael se, pak, djevojkama svidio više  uživo nego na ekranu, a  s obzirom na poglede koje je upućivao jednoj od kandidatkinja, možda se već rodila i ljubav! Za razliku od svojih kolega farmera, on je bio prepun pitanja za djevojke: 'Je li ti to prirodna boja od kopanja i solarija. Znaš li kuhati? Je li ti to prirodna boja kose?', no djevojke se nisu dale smesti i davale su odgovore kao iz šale. Jedna je čak na pitanje voli li više štikle ili traktor, odgovorila da voli – njega!

Smijeha nije nedostajalo ni kod Vicka, gdje se pojavila i prošlogodišnja kandidatkinja 'Ljubavi na selu', Biserka Marić iz Poreča. Kada ju je Vicko pitao zbog čega se opet prijavila, objasnila mu je da joj on puno više odgovara od prošlogodišnjeg Slavonca Ivice, ali da je njega odabrala najviše zato što ga je odabrao njezin unuk!

Nakon upoznavanja, u prvom krugu farmeri su morali odabrati tko od djevojaka ide kući. Sutra farmere očekuje velika odluka kada će morati odlučiti koje tri djevojke ostaju s njima na farmama. Hoće li se Žigo predomisliti te tko će biti presretan zbog svoje odluke, a tko baš i ne, ne propustite pogledati već danas od 20 sati na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Robert je instruktor polaganja za viličara, posvećen je obitelji i obožava roštilje: 'Sa 18 godina sam imao disco'

Play ponuda

Više s weba