Ljubav je na selu

Farmeri odabrali djevojke koje će s njima na selo, neke i zaplakale od sreće!

Sad kad je stres prvog izbacivanja iza njih, 'šestorica veličanstvenih' farmera i njihove djeve mogli su se napokon malo opustiti, a Marijana im je za tu prigodu dovela gosta iznenađenja – Antu Čarapicu!

Press
16.04.2018 21:10

Marijana je kandidatkinjama i njihovim farmerima naglasila da Antu nije dovela kako bi provjerila njihove zavodničke sposobnosti, već da vidi jesu li spremne za život na selu. 'Vidjet ćemo sada kako pletete, kako plešete kolo, što znate od seoskih poslova', kazala im je Marijana. Djevojke su se pohvalile znanjem, a Ante je preispitao njihove 'seoske' vještine.

Ljns Anto Čarapica pleše s curama

Nakon bećarca, mlađe djevojke komentirale su da im je Anto mrvicu previše vulgaran sa svojim rimama, dok su starije bile oduševljene.

Anto je prvo održao tečaj pletenja za farmere, a uz 'muški razgovor' dečki su se dotaknuli i djevojaka. Došao je red na djevojke, koje je Ante ispitivao o momcima, a one su shvatile da ne znaju baš puno o pletenju. Čarapica im je otkrio što koji farmer misli o svakoj od njih, što je njih nasmijalo, baš kao i njega njihovo pletenje.

Dario je Marijani otkrio da mu se najviše svidjela njegova 'zlatna djevojka' Ivona, dok se Josip opet pravdao što je završio u strastvenim poljupcima s Nikolinom.

Stiglo je vrijeme za finalnu odluku farmera, a prije nego su djevojke stale pred farmere, Nikolina je otkrila da će između nje i Josipa pasti zaruke!

Prvi je na red došao Miljenko, koji je bijelu ružu dao Jadranki, naglasivši preveliku razliku u godinama. 'Nisam se nadala, baš smo fino komunicirali. Žao mi je...', rekla je Jadranka te ih napustila. S Miljenkom tako na farmu odlaze Margita Vondraček, Mara Sučić i Zorka Čirjak.

Kad je na Hrvoja došao red da odluči tko će s njim na farmu, Lana mu je otkrila da se zbližila s jednim dečkom. 'Bez obzira na to, ti i ja imamo jako puno sličnosti, sviđa mi se način na koji živiš i svejedno bih te htjela bolje upoznati pa razmisli prije nego što nekom daš tu bijelu ružu', rekla mu je Lana, na što je Hrvoje rekao da cijeni njezinu iskrenost.

Najprije je Monika od Darija dobila bijelu ružu, a zatim i Leonida te su obje otišle kući. S Darijem na farmu idu Ivona Hlevnjak, Dijana Orlovčić i Nadin Jurić.

Vatroslav je bio posljednji koji je morao odlučiti koje cure idu u Ražanac, a koja kući. Budući da je Nikolina dobila bijelu ružu, njezinom druženju s Vatroslavom tu je bio kraj, a s njim su na farmu otišle Valentina Curić, Zorica Sehit i Martina Oštrić .

Kako će se djevojke snaći na selu kod svojih odabranika, ne propustite pogledati sutra od 20 sati na RTL-u.