Ljubav je na selu

Farmeri odabrali djevojke za finalni krug i upoznali 'zlatne djevojke'

Farmeri emisije 'Ljubav je na selu' sa svojim su se djevojkama već udomaćili u dvorcu Gjalski, a svoj prvi zagorski tulum sigurno će dugo pamtiti, kao i jutro nakon njega.

Press
11.04.2018 21:10

Komentari nakon tuluma bili su mahom pozitivni. Josipa su djevojke ispitivale kako je spavao i s kim, a on im je objasnio da je spavao s dečkima jer su zaštitari bili pred vratima pa nije mogao do Nikoline. Ipak, odmah ujutro zatrčao se stepenicama u njezin zagrljaj pa su ponovno završili strastveno se ljubeći.

'Drago mi je zbog vas, ali vi se poznajete jedan dan!', bila je uporna Marijana, no Josip je rekao da ove ostale cure mogu biti za njegovog brata. Ostale djevojke su zaključile da će se teško boriti protiv Nikoline i ni jedna ne vidi budućnost s njim.

Pročitajte još
Farmeri odabrali djevojke za finalni krug i upoznali 'zlatne djevojke'

'On nama nije pružio priliku ni da vidi kakve smo osobe, komentirala je Josipa kandidatkinja Lucija Mazalin.

Stiglo je vrijeme da farmeri odluče koje će djevojke ići s njima na farme. No, Lucija nije odustala od Josipa i zbog toga što noć prije nije uspjela doći do njega, posvađala se s Nikolinom. 'Nisi mi dala ni da ga upoznam! Bilo bi u redu da sam i ja dobila priliku, a on je bježao kao da sam neka šuga!', ljutita je bila Lucija dok su joj ostale pokušale objasniti da su se Josip i Nikolina zaljubili. 'Ma kakva ljubav, o čemu vi pričate, to ne postoji!', vikala je Lucija.

'Ona previše manipulira drugim curama i ja sam kriva što Josip mene želi, a nju ne! Vjeruj mi, ne dam ga, ni za deset tisuća eura!', vikala je Nikolina dok je Lucija zaključila da njihova veza sigurno neće trajati dugo.

Na kraju su se djevojke ipak pomirile i zagrlile te zaključile da nema smisla svađati se.

Trenutak teških odluka je stigao, a farmeri su pred svoje dame stali s tri crvene i tri bijele ruže. Marijana je objasnila kandidatkinjama da će one koje farmeri budu odabrali da idu s njima na farmu dobiti crvene, dok će one koje idu kući, dobiti bijele ruže. 'Denisove djevojke, vi možete predahnuti. S obzirom na okolnosti, dobile ste još malo vremena sa svojim farmerom', priopćila im je Marijana.

Hrvoje je prvi morao podijeliti svoje ruže, a prvu crvenu ružu dobila je Gorana Žižić, koja se najmanje nadala da će biti odabrana. Ružu za prolazak dalje u zadnji krug dobile su još Lana Kovač i Tanja Mamić.

Vatroslav je brzo prepoznao glas svoje 'zlatne cure' Valentine Curić, a Josip nije bio zadovoljan Mirjanom Gajski dok je Hrvoja ugodno iznenadila Sandra Medaković.

Farmere u ponedjeljak čeka finalni odabir djevojaka koje će s njima poći na farmu. Koje će to dame biti i koja iznenađenja pripremaju svojim potencijalnim srodnim dušama, ne propustite pogledati idući tjedan od 20 sati na RTL-u.