Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Marijana Batinić

Farmeri su me molili da ostanem kod njih jer su se bojali da se nikad neću skrasiti

Treća sezona emisije „Ljubav je na selu“, koju od ponedjeljka do srijede možete pratiti na RTL-u u 20 sati, ujedno je bila i prva sezona koju je vodila Marijana Batinić.

Image
Foto: RTL
Press/ 31.3.2016. u 15:23
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tim povodom prisjetila se svojih prvih dojmova o dokumentarnoj sapunici koja je iz sezone u sezonu sve zabavnija i zabavnija. Kakva li će tek biti sedma sezona za koju prijave još uvijek traju?

- Moja prva sezona u „Ljubav je na selu“ je, baš kao i ova posljednja sedma, bila jako uspješna. Imala je svog brku iz Like, dragog i dobrog Stipu, ali i ostale divne kandidate poput samozatajnog hvarskog vuka samotnjaka Mate – prisjetila se Marijana.

Godina je to mog dolaska na RTL, novih prijateljstava, a i nakon što smo snimili emisiju upoznala sam svog supruga. Baš kao što su farmeri predvidjeli. Sjećam se da me jedan kandidat pozvao da ostanem kod njega trajno, jer mi je došlo vrijeme da se skrasim. Evo, skrasila sam se – kaže Marijana koje je otkrila i da se tada panično bojala krava, zaljubila se trajno u Liku i konje te prošla na desetke  tisuća kilometara.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Nevenka oduševila, malo falilo do 40 bodova: ‘Sve je bilo super, ali dajem priliku i ostalim curama’

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba