Ljubav je na selu

Gabriela o Josipovom rođendanskom iznenađenju: 'Dobra je dušica, no mora još puno toga naučiti'

Iako najmlađi u ovoj sezoni 'Ljubav je na selu', farmer Josip Tratnjak je, čini se, najveći romantik

RTL TV
11.03.2020 17:30

Svoju je Gabrielu odveo na romantično putovanje, a kako joj jebio rođendan, iznenadio ju je čokoladnom tortom i ružom na livadina kojoj su imali piknik.

Gabriela je za RTL TV komentirala Josipovu romantičnu gestu.

''Jako me iznenadio, zar se ne vidi da se nisam mogla prestati smijati!Nikako se nisam tomunadala s obzirom na to da se kratko poznajemo i da sam mislila da mu moj rođendan neće ništa značiti'', kazala je Gabi dodajući da je očekivala neku sitnicu.

''Očekivala sam možda samo neku čestitku, ali torta i ružastvarno su prekrasna gesta i veliko iznenađenje, naročito jer dosad nikad nisam bila na moru za svoj rođendan'', otkrila je Josipova 'zlatna djevojka' te ga nastavila hvaliti.

''Svaka mu čast, ovime je pokazao da je takva dobra dušica koja je spremna sve učiniti za malo pažnje i ljubavi, i to poštujem'', priznaje Gabi, no isto tako smatra da Josip još puno toga mora naučiti u odnosu sa ženama.

''Moje mišljenje o njemu nije se puno promijenilo, kao nimišljenje o nama, jer ima tu još dosta stvari koje on mora naučiti i spoznati', zaključila je Gabriela Kamenečki.