Ljubav je na selu

Gabriela priznala Josipu da joj se ne sviđa: 'Zašto si onda htjela doći na moje imanje?'

Josip je već priznao Gabi da je zaljubljen u nju, a sada je želio provjeriti što ona osjeća

RTL TV
05.03.2020 22:05

Najmlađi farmer ove sezone, Josip ,pozvao je Gabrielu na razgovor nasamo kako bi razgovarali o budućnosti njihova odnosa.

"Rekao sam ti već da sam slab na plavuše, a ti si plava i ja sam apsolutno poludio za tobom. Zanima me samo jedna stvar, ako želiš da nešto pokušamo, ja bih htio upoznati tvoje, da vidim hoće li me prihvatiti", rekao je Josip, a Gabriela se iznenadila: "Kako misli upoznati moje roditelje, a još mi nije skinuo zvijezde?"

Josip je priznao da mu je srce kucalo sto na sat kada je Gabrieli rekao da mu se sviđa i da bi želio nešto više od prijateljstva s njom, no Gabriela je imala loše vijesti za njega.


Riječi koje je teško čuti

Ljubav je na selu

"Ja te moram razočarati, ali nekako mi se ne sviđaš, iako si mi se na prvu svidio jer si rekao da si jako humorističan pa me to privuklo da se prijavim. Htjela sam vidjeti kakav si karakterno", rekla je iskreno Gabriela, a Josipu se to nije svidjelo.Otkrila mu je i kakvi joj se dečki sviđaju.

"Muškarci, a ne dječaci", rekla je Gabi, koja je dvije godine starija od farmera. Josip je i dalje pokušavao izvući iz svoje "zlatne djevojke" što joj se sviđa na njemu: "Zašto si onda htjela doći na moje imanje?"

Na kraju su se dogovorili da će se bolje upoznati i vidjeti kamo njihov odnos vodi, a dogovor su zapečatili zagrljajem.