Ljubav je na selu

Gabrijela završila na operaciji i zbog situacije se vratila živjeti kod tate: 'Izgubila sam neovisnost'

Gabrijela iz 'Ljubav je na selu' ozlijedila je koljeno prije pola godine, zbog čega se nije pojavila niti na okupljanju kandidatkinja i farmera

RTL.hr
20.05.2023 10:00

Bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je selu' Gabrijela nije se pojavila na okupljanju farmera zbog ozljede koljena. Naime, kako je rekla za RTL.hr, pala je na poslu, strgala koljeno, a njezina borba još nije gotova. Prije tjedan dana operirali su je u Općoj bolnici Zabok, a kako se osjeća, ponovno je otkrila za RTL.hr.

"Dobro sam, oporavljam se, već sada mogu pomalo hodati bež štaka što je odlično jer je operacija bila prošlog tjedna", rekla je i dodala kako ne radi već mjesecima jer joj je propisano strogo mirovanje.

"Ozljeda mi se dogodila na poslu. Trenutačno sam doma, a kad sve zacijeli, idem na rehabilitaciju u toplice. Nakon toga moram još mirovati četiri do šest mjeseci", rekla je.

Gabrijela Crnjac

Slava zbog sudjelovanja u showu još uvijek ne jenjava, a kaže kako joj je bilo simpatično to što su je medicinske setre i liječnici prepoznali. "Ajme, evo Gabrijele", znali su se iznenaditi.

Nažalost, zbog ozljede je u potpunosti izgubila neovisnost. Morala se vratiti živjeti k tati u Desinić. No, Gabrijela je uporna i ne sumnjamo da će nakon ovoga biti još jača.


Show 'Ljubav je na selu' pogledajte na PLAYU , a u novu sezonu prijavite se na LINKU .