Play ponuda
Play ponuda
Rezultati ankete

Gledateljima je najzgodnija kandidatkinja Natalija!

Trenutno najpoznatiji farmeri u Hrvatskoj, oni iz dokumentarne sapunice „Ljubav je na selu“, u mukama su koju od prijavljenih djevojaka ostaviti da im bude družica na farmi.

Image
Foto: RTL
Press/ 14.3.2016. u 14:41
Play ponuda

I dok oni gledaju sve aspekte koje im njihova moguća partnerica može ponuditi, mi smo vas u anketi pitali koja vam je fizički najprivlačnija.

A rezultati su pokazali da je najljepše kandidatkinje dobio mladi Mihael. Naime, Natalija Kunić je dobila najviše vaših glasova. Natalija ima 19 godina i dolazi iz Zagorja, iz mjesta Radoboj. 'Možda izgledam nevino i krhko, ali sam u srcu vatrena!', rekla je Natalija koja je, kako kaže, komunikativna osoba koja se voli zabavljati te ima iskustva na farmi i ne boji se susresti s novim stvarima.

Druga na listi je još jedna dama iz Mihaelovog tima – Sara. Crnokosa Sara Hrnčić ima 19 godina, a dolazi iz malog mjesta kraj Varaždina, Donje Ladonje. 'Sa srodnom dušom želim dijeliti i dobro i zlo', objasnila je Sara koja u slobodno vrijeme voli šetati i trčati u prirodi, a osim trčanja i igranja odbojke, bavi se i plesom zumba već tri godine. Sara je odmah priznala da joj se Miha jako sviđa te da bi rado kod njega ostala živjeti.

Image
Foto: RTL
Image
RTL
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
KRIVI POTEZ

Sraz Martine i papige Soi nasmijao Ismaela do suza: 'Opasna'

Play ponuda

Više s weba