Ljubav je na selu

Godine su samo broj: Sandrin dečko Mirko 10 je godina mlađi od nje

Sandra i njezin dečko žive zajedno, a po njihovim osmjesima može se zaključiti da uživaju

RTL.hr
24.03.2020 15:49

Sandra Škrinjar , kandidatkinja 12. sezone emisije 'Ljubav je na selu', koju su gledatelji mogli gledati na farmi Dušana Golubovca , u sretnoj je vezi, a to potvrđuje i nova fotografija na njezinom Instagramu.Sandra (32) je i za RTL.HR potvrdila da je veoma sretna u vezi s Mirkom , koji je deset godina mlađi od nje.

"Da sam birala boljega, ne bih ga mogla naći!" kazala je dodavši da je dečka upoznala u kafiću u kojem radi kao konobarica. On je, naime, bio gost, a s vremenom se među njima rodila ljubav.

"Zajedno smo već sedam mjeseci i živimo zajedno u Glini", rekla je ranije. Par se upoznao između snjimanja 12. sezone popularne emisije, a Sandra kaže da Mirku, koji radi u šumi, nije smetalo što ide na Dušanovu farmu. Sve mu je, kaže, objasnila.

"On je znao sve o snimanju i nije mu smetalo što idem kod Dušana jer sam mu objasnila da se znamo iz djetinjstva i da među nama nema nikakvih romantičnih osjećaja", rekla je Sandra.

Podsjetimo, Sandra je još na prvom spoju s farmerom otkrila da se njih dvoje poznaju od djetinjstva i da ih je spojila teška životna sitacija. Upoznali su se u dječjem domu Vrbina u Sisku, a cijelu priču o tome pročitajte OVDJE .