Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Ljubav je na selu - specijal

Goran Špehar ima troje djece, ali ne s Nikolinom: 'Žao mi je ako sam je povrijedio'

Goran ima troje djece, kćer iz prvog te dva sina iz drugog braka, a suprugu Anamariju upoznao je nakon showa

RTL.HR/ 18.3.2019. u 21:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

'Zločesti dečko' šeste sezone, Goran Špehar iz Duga Rese, koji je tijekom emitiranja emisije dobio nadimak Seoski Casanova, učinio je sve da svoj nadimak i opravda, a ljubio je sve svoje djevojke koje su bile na njegovu imanju: Ines, Ilonu te Nikolinu, koja ga je na kraju sezone i zaprosila. Iako zaruke nisu bile dugog vijeka, Goran je danas obiteljski čovjek, a Marijana je svjedočila njegovu obiteljskom blagostanju.

>> Bivši kandidat 'Ljubav je na selu' o popularnosti nakon showa: 'Talenti kao što su Messi, Modrić i Ljubo Bebić rađaju se samo jednom!'

Goran ima troje djece, kćer iz prvog  te dva sina iz drugog braka, a suprugu Anamariju upoznao je nakon showa. ''Dok ne umreš, moraš voljeti žene'', odgovorio je Goran na Marijanino pitanje je li i dalje 'šarmer', no njegova supruga Anamarija komentirala je da ''on to samo tako kaže''.

Goranu je, ističe, emisija 'Ljubav je na selu' pomogla da shvati neke stvari u životu. ''Pomogla mi je da sagledam neke situacije i da uvidim da nije sve u kvantiteti nego u kvaliteti'', zaključio je Goran koji je, priznaje, danas u dobrim odnosima s bivšom suprugom. ''Čak odu i na kavu zajedno'', komentirala je Anamarija zbog koje je i zakopao ratnu sjekiru s bivšom ženom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja

RTL.HR/ 18.3.2019. u 21:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
'To je neka patka'

Neviđena situacija u 'Večeri za 5 na selu': Nikita gostima poslužila pizzu iz dostave!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba