Ljubav je na selu

Goran Špehar završio u strastvenom zagrljaju s Ilonom!

Nakon što su farmeri odabrali djevojke koje žele bolje upoznati u prvom krugu, produkcija im je odlučila napraviti tulum na kojem su se farmeri i djevojke bolje upoznali.

Press
01.03.2016 21:15

I dok je Goran Špehar 'pobrao' šamar zbog neugodnih komentara prema jednoj od djevojaka, drugi su uživali u pjesmi i plesu. No, nije Goran bio samo u svađi, uživao je i u strastvenom zagrljaju! Naime, za vrijeme tuluma izvukao se iz gužve s Ilonom Kondić nakon čega su uhvaćeni kako se ljube u mraku!

Sandro Čurko je Marijani Batinić otkrio da više ne vjeruje u ljubav na prvi pogled, no nakon razgovora s djevojkama ipak je znao odabrati koje su mu najbolje odgovarale. A tako je bilo i s Vickom Bušelićem, najstarijim i najšarmantnijim kandidatom ove sezone.

Goran Žigo ponovno je bio u svom elementu, a pri odabiru djevojaka odlučio je pomoć potražiti u svetom Anti. 'Platit ću ti misu, sveti Ante, samo reci lipe moje cure di su', nasmijao je Žigo djevojke!

Došlo je vrijeme odluke i farmeri su morali odlučiti tko ide s njima, a tko odlazi kući.

Mihael se tako odlučio za Nataliju Kunić iz Radoboja, Sandru Blažinu iz Kamanja i Saru Hrnčić iz Ladonje Donje. Gorana Špehara su osvojile Ines Petrić iz Zagreba, Nikolina Kunović iz Stubičkih Toplica te Ilona Kondić iz Zagreba. Sandro je na svoju farmu pozvao Anu Dorikić iz Marijanca, Katarinu Ljekaj iz Zagreba te Moniku Pintarić također iz Zagreba. Vice je u Tučepe na meditaciju pozvao Božicu Maljugu-Matešu iz Zagreba, Darinku Pipić iz Gornjeg Stupnika te Nadu Slavković iz Senja. Žigo je u prvom krugu biranja odabrao čak četiri djevojke! U Lučane su tako otišle Božica Sever iz Siska, Ivana Kejić iz Dvora, Nevenka Bekavac iz Splita i Đurđica Božić iz Zagreba.

Ljubav je na selu, Špehar

Kako će se djevojke snaći na farmama, pogledajte već sutra od 20 sati na RTL-u.