Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Simpatična umirovljenica

Gordana nakon odlaska s Ivine farme: 'Ako mi još tko ponudi kamenice, ne odgovaram za svoje postupke'

Iako se čini da je cijelo vrijeme prigovarala, gospođa Gordana kaže da se tijekom snimanja 'Ljubav je na selu' zapravo jako dobro zabavila i od srca nasmijala

Image
RTL.hr/ 2.6.2022. u 11:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Gordana Kušević napokon je napustila farmu Ive Lepeša. Napokon - zato što je jedva čekala maknuti se iz sredine koja joj nimalo nije odgovarala. Naime, gospođa Gordana jako se razočarala kada je upoznala Ivu i shvatila kako on uopće nije onakav kakvim se prikazao u svom profilu.

Za RTL.hr ispričala je kako joj je bilo na snimanju 'Ljubav je na selu', kako joj je bilo gledati se na TV-u te kako su na sve reagirali njezini bližnji.

Image
Upoznala je prijateljice

Gordana sretna otišla kući s Ivinog imanja: 'Ne žalim ni sekunde što sam se prijavila!'

Image
Upoznala je prijateljice

Gordana sretna otišla kući s Ivinog imanja: 'Ne žalim ni sekunde što sam se prijavila!'

"Prijavila sam se na temelju videa o Ivi u kojem se predstavio kao gospodin - interesantan, proputovao svijeta, živio u SAD-u, ima veliko životno iskustvo o kojem možemo razgovarati... Ja sam zadovoljna svojim životom, no dođeš u izvjesne godine kada se želiš malo maknuti iz rutine, podružiti se sa ženama... Meni je ovo bilo divno iskustvo jer sam upoznala Katu i druge prekrasne žene s kojima sam se družila na tajnoj lokaciji. Primjerice, Antonija, Diana, Dubravka... To su sve divne, kvalitetne osobe", priča gospođa Gordana.

Rekla nam je da se, iako je na ekranu uglavnom bila prikazana kao mrgud, zapravo jako dobro zabavila tijekom snimanja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"To se uopće ne vidi u emisiji, ali ja sam se stvarno nasmijala! Kata i ja smo znale do usred noći razgovarati, smijati se..." kaže Gordana te priznaje kako gleda 'Ljubav je na selu'.

"Gledam, ali se sad tek kad sam ispala mogu opustiti", kaže Goga te kroz smijeh dodaje: "Sad tek kreće prava zabava, da vidim što se sve događalo na drugim farmama, a i kod Ive kad sam ja otišla."

Upravo se čita

Image
masakr u Crnoj Gori

Ubojica masovnog ubojice je u bijegu, pregovara s policijom? 'On je očistio cetinjske ulice od demona!'

O odnosu s Katom i Brankom

Image
Foto:
Image

Ivo je spomenuo da je na njegovoj farmi došlo do odvajanja. Kata se priklonila Gordani, koju je jako povrijedilo farmerovo ponašanje prema njoj, pa nije ni razgovarala s njim (iako mu je ljubimica). Pitali smo Gogu za komentar.

"Do odvajanja je došlo zbog mene, to je činjenica. Nakon prvog dana, shvatila sam da je Ivo osoba koja mi nimalo ne odgovara i počeli su prvi konflikti između nas. On me je stalno prekidao, a ja s takvim ljudima koji ne poštuju sugovornike ne želim imati posla. Ne podnosim muškarce koji omalovažavaju žene. Njemu su važne samo guzice, sise... Izdvojila sam se jer mi takav način komunikacije nije odgovarao, a Kate se priklonila meni jer jednako razmišlja. Ona je jako pametna, duhovita, puna života... Ne znam kako bih izdržala bez nje! Ona se i jako svidjela Ivi pa je imala neku moć nad njim, znala je kada što treba reći", ispričala je Gordana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Branka je u svemu tome vidjela svoj međuprostor. Kad je meni bilo najteže, ona je grlila njega. Nisam mogla shvatiti kako nije vidjela da je tim riječima i postupcima omalovažavao i nju kao ženu. Kata i ja smo se držale po strani, a ona bi nam se prikrpala i prisluškivala, kako bi što bolje pristupila Ivi. Zato sam pazila što govorim pred njom, nisam joj se otvarala", kaže Gordana. Postupke Kate i Branke nakon svog odlaska, kaže, ne želi komentirati jer nije bila tamo.

Kako se osjećala kad je odlazila s farme?

No govorila nam je o dramatičnoj "posljednjoj večeri" na Ivinoj farmi te njegovim isprikama.

"Ivo mi se dvaput ispričao: prvo na večeri, na Anitin nagovor, ali mislim da to nije bilo iskreno. Ujutro, prije nego sam otišla s farme, opet mi se ispričao, a tada mi više nije bilo ni bitno hoće li mi se ispričati ili neće, samo samo htjela otići kući. Kao što sam i njemu rekla na rastanku: pamtit ćemo lijepe trenutke, a loše zaboraviti", rekla je Gordana.

A zašto jednostavno nije otišla s Ivine farme te večeri?

Gordana se jako rastužila što je morala još jednu večer provesti na Ivinoj farmi, nakon što ju nije izbacio, već je nagovorio voditeljicu Anitu Martinović da sve tri djevojke i produkcija ostanu na slavlju koje je pripremio farmer. No zašto jednostavno nije otišla te večeri?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Nisam bila sigurna zbog ugovora smijem li otići ranije, a te večeri mi je produkcija nudila da odem u hotel, no Kata mi je rekla da ostanem. 'Ako si dosad izdržala, možeš još tu večer', rekla mi je pa sam ipak ostala. I na kraju je bilo zapravo jako ugodno", kaže Gordana.

Kako su njeni bližnji reagirali kada su je vidjeli u emisiji?

"Mom sinu je bilo teško gledati mamu kako plače, no imala sam njegovu podršku kada sam rekla da ću se prijaviti tako da sam znala da će sve biti u redu. A najbolji njegov komentar mi je bio kad sam odlazila s farme: 'Ti si došla upoznati Ivu, a na kraju si rekla da si upoznala divne žene!' To mu je bilo malo smiješno. Kad sam mu prepričavala kako je bilo rekla sam mu da sam se nasmijala do suza tijekom snimanja, pa me zezao da gdje sam se točno smijala kad sam stalno namrgođena, ali samo taj dio je prikazan, naravno da nisam cijelo vrijeme bila takva. Zajedno gledamo i komentiramo. Ovo mi je usprkos svemu bilo jako lijepo iskustvo i nikad ga neću zaboraviti, a rekla sam, ako mi još netko ponudi kamenice, ne odgovaram za svoje postupke!" rekla je Goga kroz smijeh.

Image

Ljubav je na selu - nova sezona

dokumentarna sapunica
Hrvatska - 2022
Subota, 25. lipnja u 16.05 sati
Voditelj
Anita Martinović
Gledaj na
RTL.hr/ 2.6.2022. u 11:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Iz sinoćnje emisije

Ispovijest veganke Anite: 'Cijeli život sam neshvaćena i samo tražim svoje mjesto pod suncem'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Imaš priču? Javi nam se!

Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.

Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!

Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.

Pošalji priču