Ljubav je na selu

Hakija objasnio zašto je izbacio Ines: 'Uvijek se držala po strani, kao da je igrala neku igru...'

Farmer je imao nekoliko razmirica s Ines pa je odlučio da će ona prva napustiti njegovo imanje kraj Neretve

RTL TV
03.03.2020 16:00

Farmer Hakija Špago u sinoćnjoj je epizodi iz emisije izbacio Ines Petrić.

"Ines, ugodno mi je s tobom, smatram te velikim frendom'', rekao joj je Hakija no na kraju jena svom imanju ostavio Nikolinu i Marijanu, a Ines je odlučio poslati kući. Kao razlog je naveo njihove svađe i razmirice.

''Nadam se da ćeš naći djevojku kojoj ćeš se prilagoditi. Hakija je muškarac koji se ne želi prilagođavati niti jednoj osobi'', rekla je Ines i otišla s Hakijine farme.

Zavodnik s Neretve za RTL TV komentirao je svoju odluku.

"Ines je vrlo dobra i pristojna osoba, ali neki njezini potezi i izjave nisu mi se svidjeli. Mislim da me pogrešno procijenila i sebi protumačila stvari na neki svoj način", rekao je Hakija.

Naime, Ines mu jerekla da je zaboravila kako u Bosni žena mora biti podložna muškarcima i pokorno slušati. ''Ja ne znam o čemu ona priča i odakle joj takva ideja da sam ja takav'', branio se Hakija.


'Atmosfera je bolja bez nje'

Dodao je i da je Ines sijala negativnu energiju.

"U svim nekim našim zajedničkim druženjima i vremenu provedenom zajedno, uvijek se držala nekako po strani, kao da je igrala neku igru da bi skrenula više pozornosti na sebe i da bi sve preokrenula u svoju korist.Volim iskrene i direktne osobe, ali taj neki djelić nje nisam nikako mogao shvatiti pa sam odlučio da ona bude prva koja napušta moje imanje", rekao je farmer Hakija te zaključio:

"Primijetio sam da je atmosfera bila malo bolja i pozitivnija nakon Inesina odlaska, kao da su se i druge cure samim time malo više opustile."