Play ponuda
Play ponuda
Sasvim iskreno

Hakija rekao zašto je odbio Nikolinin poljubac: 'Nisam joj htio pružiti lažnu nadu jer je dobra cura iza koje je težak život'

Hakija je za RTL TV rekao zašto je odbio Nikolinin poljubac

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 10.3.2020. u 13:03
Play ponuda

Hakija Špago, farmer iz Konjica za čije se srce bore Marijana Črlenec i Nikolina Sajević, u sinoćnjoj epizodi izbjegao je poljubac 18-godišnjakinje iz Viteza, iz BiH. Nikolina je zaključila da je to učinio kako Marijana, s kojom je Hakija prisan još od prve večeri njihova poznanstva, ne bi vidjela da se ljube, a  Hakija je za RTL TV rekao svoj razlog. 

Nikolina nije imala nimalo lak život, majka ju je zlostavljala: 'Da me je voljela, ne bi mogla to učiniti'

"To je možda bila njezina taktika, taj poljubac, da se možda i među nama ostvari neki fizički kontakt, ali jednostavno znao sam da među nama neće biti ništa i nisam je želio zavaravati poljupcem. Nisam joj želio pružiti lažnu nadu niti je povrijediti jer mislim da je stvarno dobra cura iza koje je jedan težak život, propali brak i dijete i želio sam da je svi vide u jednom pozitivnom kontekstu kao finu i kvalitetnu mladu ženu", kaže Hakija. 

Farmer koji je zbog atraktivnog izgleda dobio nadimke "zavodnik s Neretve" i "bosanski George Clooney" večeras bira koju će djevojku povesti na romantično putovanje, a tko će to biti, ne propustite doznati u novoj epizodi, od 21 sat na RTL-u!

Image

Ljubav je na selu

dokumentarna sapunica
Hrvatska - 2021
Voditelj
Anita Martinović
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
GOSPODIN SAVRŠENI

Amra o Polini i njezinim zakulisnim igrama

Play ponuda

Više s weba