Ljubav je na selu

Hakija rekao zašto je odbio Nikolinin poljubac: 'Nisam joj htio pružiti lažnu nadu jer je dobra cura iza...

Hakija je za RTL TV rekao zašto je odbio Nikolinin poljubac

RTL TV
10.03.2020 13:03

Hakija Špago , farmer iz Konjica za čije se srce bore Marijana Črlenec i Nikolina Sajević , u sinoćnjoj epizodi izbjegao je poljubac 18-godišnjakinje iz Viteza, iz BiH. Nikolina je zaključila da je to učinio kako Marijana, s kojom je Hakija prisan još od prve večeri njihova poznanstva, ne bi vidjela da se ljube, a Hakija je za RTL TV rekao svoj razlog.

"To je možda bila njezina taktika, taj poljubac, da se možda i među nama ostvari neki fizički kontakt, ali jednostavno znao sam da među nama neće biti ništa i nisam je želio zavaravati poljupcem. Nisam joj želio pružiti lažnu nadu niti je povrijediti jer mislim da je stvarno dobra cura iza koje je jedan težak život, propali brak i dijete i želio sam da je svi vide u jednom pozitivnom kontekstu kao finu i kvalitetnu mladu ženu", kaže Hakija.

Farmer koji je zbog atraktivnog izgleda dobio nadimke "zavodnik s Neretve" i "bosanski George Clooney" večeras bira koju će djevojku povesti na romantično putovanje, a tko će to biti, ne propustite doznati u novoj epizodi, od21 sat na RTL-u!