Play ponuda
Play ponuda
I dalje voli životinje

I Boris iz Tara gleda novu sezonu 'Ljubav je na selu': 'Ima zgodnih cura, a najdraža mi je...'

Boris je poznat po tome što voli životinje, a tražio je i istu takvu djevojku

Image

Boris je sve oduševio svojom skromnošću i velikim srcem, koje je nažalost još uvijek usamljeno

Foto: RTL
RTL TV/ 24.2.2020. u 17:00
Play ponuda

Tajana Munižić, Slavonka sa zagrebačkom adresom, traži ljubav na farmi Dušana Golubovca u Zrinu, no gledatelji emisije 'Ljubav je na selu' imali su je prilike upoznati još u desetoj sezoni kada se prijavila za farmera Borisa Kolesarića. Farmer je za RTL TV rekao što misli o tome. 

"Gledam 'Ljubav je na selu'. Svi mi se čine sasvim u redu, i cure i farmeri. Ima zgodnih cura. Ne smeta mi što se Tajana opet prijavila. K meni nije mogla doći jer je bila bolesna, super da se opet prijavila", rekao je Boris. Otkrio nam je i tko mu je najdraži od junaka 12. sezone.

I dalje pada na plavuše

"Najzanimljiviji farmer mi je Hakija. Interesantan je, zabavan. A najdraža kandidatkinja mi je ona plava kod Josipa, Gabriela", otkrio nam je Boris, koji očito još uvijek voli plavuše iako mu je jedna slomila srce.

Riječ je, naravno, o Ana-Pauli Bogdanović, u koju se smrtno zaljubio, no on se njoj nije sviđao. Boris ju je prebolio, a otkrio nam je i da se baš i ne čuju, dok s Valerijom, koju je vodio na romantično putovanje, održava kontakt, ali u prijateljskom tonu. 

Slobodan je

Pitali smo ga i je li pronašao djevojku. 

"Nisam još našao nikakvu curu, još je tražim", rekao je Boris i dodao da će i dalje pratiti 'Ljubav je na selu' te da i dalje voli životinje. 

Image

Ljubav je na selu

dokumentarna sapunica
Hrvatska - 2021
Voditelj
Anita Martinović
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
TO NE ŽELIMO PROBATI

Muškarci u mukama! Ovakav izazov nisu očekivali: 'Počela mi curiti slina od boli'

Play ponuda

Više s weba