Ljubav je na selu

Ines uzvraća udarac: 'On nema emocionalnu inteligenciju pa kad Hakija tebe kamenom, ti njega kruhom'

Ines je odgovorila na Hakijin komentar kako ga nije dobro procijenila

RTL TV
04.03.2020 14:01

Nakon što ju je farmer Hakija Špago poslao kući te potom komentirao da ga je krivo procijenila, Ines Petrić odlučila je odgovoriti na njegove izjave, a osvrnula se i na njegov bonton.

''Žao mi je što su ljudi krivo shvatili moju izjavuu vezi žena u Bosni. Nisam time mislila ništa loše nego se izjava odnosila na Hakijino ponašanje tijekom mojeg boravka kod njega na farmi. Ne mogu shvatiti da se u doba moderne civilizacije i u doba interneta u kući ne kaže dobro jutro, niti izvoli, hvala, ni laku noć i smatramda se tu radi o kulturi svakog muškarca i njegovom bontonu, zvao se on Hakija ili ne'', kazala je Ines te nastavila o tome da se u njezinoj obitelji tako ne odnose jedni prema drugima.

Ines i Hakija

''Bonton i kulturu nosiš od odgoja i obitelji. Isto tako, ja takvo ponašanje ne moram trpjeti jer na to nisam ni naviknula, i to nema veze s mjestom ili zemljom iz koje dolazim. Ako neka žena to može tolerirati, neka tako i čini, ali zato sam dala takvu izjavu. Žao mi je što Hakija neprimjereno izjavljuje neke stvari u vezi mene jer sam se trudila da barem sklopimo prijateljstvo, a ostalo što Bog da'', nastavlja Petrić i kaže da i dalje ima dobro mišljenje o farmeru.


O Hakiji sve najbolje

''Otvorena srca, nevine duše, s dobrim željama i namjerama sam došla u BiH. O Hakiji i dalje imam lijepo mišljenje, i moja vrata doma njemu su uvijek otvorena bez obzira na razne konflikte. Jedino što sam mu zamjerila bilo je to njegovo izbacivanje jer sam tada bila jako bolesna pa mi nije bilo do odlaska kući nego do oporavka od bolesti''.

Ines Petrić

Ines smatra da je Hakija trebao bolje shvatiti njezinu zafrkanciju.

''Kako god da je ispalo, moglo je ispasti drugačije da je Hakija pokušao shvatiti moj način zafrkancije. Temperamentna sam osoba pa ponekad reagiram kao vatra i tada me trebao shvatiti, a ne ozbiljno primatimoje komentare. Nisam nikakva negativka, dapače, pomažem ljudima na sve strane. Moja obitelj je ionako poznata po dobrim djelima, a odgojena sam da nikada ne padam na riječi, nego na djelajer su ona najbolji pokazatelj kakva je tko osoba'', kaže Ines te zaključuje:

''I zato, kako kažu u mojim Kaštelima: 'Nemoj biti ka onkad ti ne kaže dobro jutro, nemoj biti ka on kad skuhaš tzv. kafu, a on ti ne zahvali, nemoj biti ka on kad te bolesnu pošalje kući i kad vidiš da nema emocionalnu inteligenciju.Kad Hakija tebe kamenom ti njega kruhom, budi ljubav i širi ljubav ...Hakija ''.