Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
S cvijeta na cvijet

Je li ovo pravi razlog zašto je Neven izbacio Marijanu? 'Nije mi se svidjelo što si mi izmaknula poljubac'

Marijana se jako razočarala u Nevena jer je ispalo da se želi samo zabavljati s djevojkama, a ne ozbiljnu vezu

RTL.HR/ 12.5.2021. u 13:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Farmer Neven u prošloj epizodi 'Ljubav je na selu' odabrao je djevojku koju vodi na romantično putovanje. Ni Marijana ni Samanta nisu bile sigurne koja će od njih dviju biti ona koja napušta farmu u Opatincu, jer se farmer prema objema ponašao prisno. To je pogotovo smetalo Marijani koja smatra da farmer koji često ističe kako traži ženu koja će mu biti vjerna i sam voli ići od djevojke do djevojke, a to je i sam priznao neobičnim prigovorom kandidatkinji. 

"Kod tebe mi se nije svidjelo to što si mi izmaknula poljubac kad sam te želio poljubiti", rekao je Neven, a Marijana, koja je istaknula kako se to dogodilo kad su skakali i plesali, tu se naljutila: "Ko ga šljivi, nek ide s njom." Naime, Marijani je tada postalo jasno kako Neven nije bio iskren kada je govorio kakvu ženu traži. 

Teške riječi

"Ne treba njemu radnik, vidiš da laže, lažljivac. Ne treba tebi radnik. Ne treba ti ni žena. Treba ti lutka za napuhavanje", rekla je Marijana. Nevenu se njezine riječi nisu svidjele. 

"To je bilo s njezine strane malo vulgarno i malo bezobrazno. Mogla je to na drukčiji način reći, mogla se zahvaliti i poželjeti mi sreću i reći da ćemo ostati prijatelji", rekao je Neven, a Marijana je objasnila svoje riječi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Nisam mislila na Samantu, nego sam mislila da njemu uopće ne treba žena. On sam ne zna želi li ili ne želi imati ženu. On sam ne zna što želi", zaključila je Marijana. 

Image

Ljubav je na selu

dokumentarna sapunica
Hrvatska - 2021
Voditelj
Anita Martinović
Gledaj na
RTL.HR/ 12.5.2021. u 13:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
WOW

VIDEO - Idilična priroda i još bolji ljudi: Pogledajte prve kadrove 'Večere za 5 na selu' iz Like!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba