Play ponuda
Play ponuda
IZULE GA IZ CIPELA

Josip komentirao poljubac Ivanke i Gabriele: 'Ja sam to tad vidio i više nikad u životu ne želim!'

U jučerašnjoj je epizodi Ivanki ponovno pošlo za rukom u potpunosti šokirati Josipa

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 3.3.2020. u 9:00
Play ponuda

Naime, nakon što je upravo nju odabrao kao prvu kandidatkinju koja napušta njegovo imanje, Ivanka mu je zahvalila, a zatim sočnim poljupcem nagradila Gabrielu, koja se nije nimalo opirala.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Najmlađi je farmer, gledajući vruću scenu, ostao u potpunom šoku, a samo za RTL TV komentirao je kako se pritom osjećao.

''Stvarno se nisam nadao da će ona poljubiti Gabrielu. Doista me šokiralo, nisam mogao doći sebi od toga! Za Ivanku mi spačke nisu neobične, ali da će Gabriela tako lako pristati na taj poljubac, tome se nisam nadao'', komentirao je pa zaključio, ''Poslije o tome nismo pričali, nismo to ni spomenuli. Ja sam to tad vidio i više nikad u životu ne želim!''

Image
Foto: RTL
Image
RTL

A iako je već puno puta naučio da od Ivanke može očekivati neočekivano, odluku da upravo ona prva napušta njegovo imanje donio je lako.

''Pa iskreno, nisam se previše dvoumio. Ivanka je potpuno neki razlilčit svijet od mojeg. Nismo nikako mogli naći zajednički jezik. Ne sviđa mi se njezino šefovanje od početka. Ne bih promijenio odluku da ponovno imam priliku'', poručuje Josip.

A je li francuski poljubac narušio njegove simpatije prema Gabrieli, ne propustite doznati u novim epizodama 'Ljubav je na selu'.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ANAMARIJA I DRAGO NAPUSTILI SHOW

Filip nije oduševljen finalistima: 'Prije ću umrijeti nego dopustiti Karmeli i Tomislavu da pobijede!'

Play ponuda

Više s weba