Ljubav je na selu

Josip: 'Sve su iskorištavale moju dobrotu!'

Naš farmer, 34 - godišnji Josip Ćiritović ispričao nam je kako se nakon svake veze osjećao prazno i iskorišteno.

Press
28.03.2018 18:00

Benkovčanin Josip Ćiritović je skroman i vrijedan momak koji uživa u svojim maslinama, smilju, vinogradu i bademima. Do sada nije našao srodnu dušu jer je kako kaže, uvijek nailazio na djevojke koje su ga iskorištavale.

Nesebično bi davao sve što imam, a na kraju sam završio razočaran", kazao je Benkovčanin te dodao da uvijek radi istu grešku – puno vremena, truda i ljubavi posveti osobi koja to ne zaslužuje.

Njegova najduža veza trajala je dvije godine s mnogobrojnim prekidima. To je bilo prije osam godina kada sam upoznao tu Zadranku. Jako mi se svidjela, ali je stalno tražila da ju vodim na večere, kupujem sve što poželi, a ja ništa nisam dobio zauzvrat. I tako su počele svađe za svađom i s vremenom smo shvatili da nismo jedno za drugo.", iskreno će Josip , kojemu ni druga veza u trajanju od pet mjeseci nije uspjela.

Zvala se Milena, a upoznali smo se preko prijatelja i to u njezinom najgorem periodu života – kada je ostala bez posla i nije imala kamo otići. Kako ja volim pomagati drugima, tako sam i njoj, koju sam primio u svoj dom i s vremenom smo se zaljubili ili sam bar tako mislio", prisjećao se ožiljka farmer.

Ona pak nije znala kuhati niti je htjela pomoći u kući, a najsretnija je bila onda kada sam joj kupovao odjeću, kuhao, vodio na izlete i večere", sjetno će Ćiritović.

Nakon propalih veza, Benkovčanin se odlučio prijaviti u show Ljubav je na selu" ne bi li upoznao onu pravu". Kako kaže, nije mu bitno je li plava ili crna već samo da je poštena i radišna djevojka s kojom bi se napokon skrasio.

Mislim da ne tražim puno. Sanjam da upoznam iskrenu i vrijednu djevojku, koja bi me dočekala s gotovim ručkom poslije posla i koji put mi oprala robu.", kazao je Benkovčanin.

Hoće li se Josipu ostvariti želja i hoće li upoznati onu pravu" u popularnoj emisiji Ljubav je na selu", doznajte u novoj sezoni showa od ponedjeljka, 2. travnja od 20 sati na RTL-u!