Ljubav je na selu

Josip za RTL TV otkrio istinu o svom seksualnom iskustvu: 'Zanimalo me kako će me Tea i Gabriela gledati...

Josip je djevojkama rekao da se nikad nije poljubio niti imao spolni odnos

RTL TV
05.03.2020 10:00

Josip Tratnjak šokirao je svoje kandidatkinje Teu i Gabrielu kada im je rekao da se nikada nije poljubio niti imao spolni odnos. Djevojke su komentirale da im je to neobičnos obzirom na to da mladi farmer ima 20 godina. No to nije bio dio koji ih je najviše iznenadio! Naime, djevojke su se čudile njegovu odgovoru zato što im je Josip ranije rekao da je imao spolne odnose pa nisu znale što je istina. Farmer je nastavio zbunjivati djevojke rekavši im da se šalio i da je imao spolni odnos, ali bez ljubljenja, a to je izazvalo potpunu pomutnju u njihovim glavama!

Što je prava istina, Josip je ispričao za RTL TV.

"Šalio sam se malo s curama jer sam htio vidjeti kako će reagirati kada im kažem da se nisam ljubio i imao spolni odnos. Naravno da jesam, imao sam puno cura, ali zanimalo me kako bi me gledale kao momka kada to čuju. Očekivao sam baš takvu reakciju, da će me pitati kako to", rekao je mladi farmer iz Brda Cirkvenskog.

Pitali smo ga i kako se osjećao tijekom razgovora o tako intimnim temama.

"Nije mi bilo neugodno. Ispočetka malo je, ali kasnije ne", rekao je Tratnjak.


Život bez Ivanke

Otkrio nam je i da je mnogo opušteniji otkako je Ivanka Milutinović napustila njegovu farmu. Naime, ispostavilo se da je to što je Ivanka dvostruko starija od njega ipak predstavljalo problem, iako je na početku Josip izjavio kako godine nisu važne.

"Situacija je puno bolja. Opušteniji sam. Nisam bio opušten jer sam se osjećao poput dječaka kraj nje, kao da mi je mama. Ponašala se kao šefica, a ja bih se onda povukao u stranu", rekao je Josip za RTL TV.

A da više nije tako, gledatelji su mogli vidjeti sinoć kada je Josip na Tein nagovor pokazao svoju 'divlju' stranu i zapalio vatru.

"Htjela je vidjeti lošeg momka, mene kao zločestijeg tipa, i ja sam joj ga pokazao", rekao je mladić.

Djevojke su mu rekle i da ne bi imale spolni odnos s njim, no Josipu to, kaže, nije zasmetalo.

"Pitao sam ih to iz šale. Očekivao sam takav odgovor, slutio sam da će mi reći 'ne'. Nisam se razočarao", kazao je mladić.

A kako će dalje napredovati odnos između Josipa i njegovih kandidatkinja i hoće li im ikad reći istinu o svom seksualnom iskustvu, pratite od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat na RTL-u!