Ljubav je na selu

Josipa o Dini: 'Najljepše što je Dino učinio za mene je kad mi je kupio tekućinu za auto!'

U zagrebačkom Gastro Globusu po posljednji put su se okupili svi kandidati, te je tako naša lijepa voditeljica Marijana odlučila otkriti da su Dino i Josipa i dalje zajedno.

Press
02.12.2016 13:07

Iako se na kraju sezone 'Ljubav je na selu' dogodio totalni preokret kada su Denita i Josipa odlučile testirati svoje farmere – Marija i Dina, pa su zamijenile uloge, na kraju se ispostavilo da im je to bila odlična ideja, jer Dino i Josipa viđaju se i danas!

Dino je još na svečanoj finalnoj večeri izjavio da njihova veza traje i dalje, a i Josipa je danas potvrdila slično.

- Malo smo zajedno, malo nismo, no obožavam provoditi vrijeme s njim! – otkrila nam je plavokosa Josipa kroz smijeh.

Priznaje da joj je Dino 'sjeo' od prvog trenutka kad ga je ugledala i to baš, kako kaže, zbog njegovih oči, iskrenog osmijeha i lijepog ponašanja.

Nakon završetka omiljene emisije 'Ljubav je na selu' , počeli su se više družiti i bolje upoznavati, a Josipa otkriva da joj je svaki dan s njim poseban.

- Najljepše što je Dino napravio za mene je to što mi je kupio tekućinu za auto! – kazala je te dodala da je možda to drugima smiješno, no ona će to pamtiti jer se ne mora brinuti oko auto otkako je s Dinom.

'Mi smo vam kao pas i mačka, malo se svađamo, pa se malo mirimo, ali to je sve za ljude!', komentirao je Dino status njihove veze.

Što drugo reći našim golupčićima nego da uživaju i nastave svoju romansu!