Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
LJUBAV JE NA SELU

Jovan Mariji: 'Bi li se udala za mene i rodila mi dijete?'

Jovan je Mariju odveo na etnoimanje ne bi li je bolje upoznao

RTL.HR/ 28.2.2019. u 21:40
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

''Tko zna što će biti dok smo sami, možda mu i ja žvaku uvalim'', smijala se Marija. Jovan ju je provozao u tačkama, a onda su loptom gađali posložene čaše te ga je Marija nagovorila da je nosi na leđima. ''Poljubac s Marijom je bio prije dvije večeri, bez kamera, naravno'', izjavio je nakon toga Jovan u kameru.

''A što je s Ružicom, misliš li da je malo pretjerala?'', pitala ga je Marija. Za to vrijeme Victoria i Ružica čistile su štalu, a Victoria je seoski posao obavljala u štiklama! Jovan je Mariju propitkivao intimna pitanja, a kada ju je upitao bi li se udala, skoro se zagrcnula. ''Ma za koga?! Za tebe? Kad?'', pitala ga je Marija. ''Pa da, nego za koga. Pa može i odmah! Čim rodiš'', odgovorio joj je Jovan. ''Pa tebe nikad nema kod kuće'', nastavila je Marija, a Jovan je rekao da bi joj napravio dijete i išao dalje. ''Smeta mi što je rekla da ne želi puno djece, a ja želim'', zaključio je Jovan.

Avanture farmera i kandidatkinja iz 'Ljubav je na selu' ne propustite gledati već u ponedjeljak od 21 sat na RTL-u. Ukoliko ste propustili neku od epizoda, možete je pogledati na RTLplayu.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ljubav je na selu

Siniša bacio oko na Martinu, a Hrvoje se bori s jako napetom atmosferom: ‘Stvarno sve tri spavamo u istoj sobi?’

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba