Play ponuda
Play ponuda
gdje je ljubav na selu?

Kadumi: naselje u sklopu Poreča, grada koji najviše obećava

Farmer Zoran Antičević živi u simpatičnom mjestu predivnih apartmana i vila, okruženog maslinicima, a svega 4 km udaljenog od središta Poreča i mora.

Image
Press/ 26.8.2017. u 13:25
Play ponuda

Naselje Kadumi u sastavu je grada Poreča čiji statistički podaci o gospodarskom razvitku zvuče potpuno nevjerojano. Naime, Poreč ima najveći broj poduzetnika na tisuću stanovnika, njih 77, broj zaposlenih proteklih pet godina porastao je za 2000, jedan je od rijetkih gradova u Hrvatskoj koji nema prirez, s tim da su do dolaska turizma, stanovnici živjeli isključivo od zemljoradnje i ribarstva, pa nema ni teške industrije u okolici. U gradu se trenutno grade dvije osnovne škole, tako da će sva djeca krenuti u jednosmjensku nastavu, nema liste čekanja za dječji vrtić, grad kontinuirano financira produženi boravak za učenike, a podupirući rad različitih sportskih, kulturnih i ostalih udruga civilnog društva obogaćuje se i podiže kvaliteta života svih građana Poreča. Sustavno se ulaže u infrastrukturu, u potpunosti je obnovljena državna cesta, izgrađena obilaznica, a za tri puta smanjen je i broj prometnih nesreća. Poreč je grad s najmlađim stanovništvom u Istri i jedan od rijetkih u Hrvatskoj koji ima pozitivan prirodni prirast.

Hoće li i Zoran pridonijeti povećanju prirodnog prirasta, saznat ćemo u novoj sezoni 'Ljubav je na selu' koja uskoro kreće na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
DONOSIMO RECEPT

Domaći trganci baš su za prste polizati! Evo kako ih Marina sprema

Play ponuda

Više s weba