Ljubav je na selu

Kandidati 'Ljubav je na selu' završili u tuđem dvorištu

U novoj epizodi 'Ljubav je na selu' došao je trenutak da lijepa farmerica Sandra Blažina upozna svoje momke.

Press
05.10.2016 13:11

I dok će je većina obasipati darovima i sklapati joj pjesmice, s ljubavnim iskrama stići će i prvi problemi! Nekima su se, čini se, pobrkali lončići pa su slučajno zavirili u tuđe dvorište! Jesi mi zbario kakvu curu u busu?', upitala je Sandra. Zbario?! Ona je prva krenula prema meni pa se potrefilo da sam i ja nju poljubio!', rekao je jedan od momaka.

No kome će progledati kroz prste zbog dobre frizure, a tko neće imati sreće, gledatelji će saznati u večerašnjoj epizodi.

To da ljubav nije matematika, farmeri i farmerica odavno su shvatili - a šarolika ponuda koja je stavljena pred njih - potpuno ih je zbunila. No, ne i kršnog Stanka! Ova je sačuvana, radi u bolnici - u slučaju da mi se nešto dogodi!', rekao je Stanko za jednu od svojih dama koju je odlučio pozvati kod sebe na imanje.

A dok je jednima svanulo, drugi su svoju televizijsku potragu za srodnom dušom naglo okončali jer su se u međuvremenu zaljubili! O kome je riječ i tko dolazi umjesto farmera koji je odustao, gledatelji će otkriti večeras u 21.10 sati na RTL-u.