Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Sjećate li se toga?

Kao u filmu: Jedna od najromantičnijih epizoda 'Ljubav je na selu' završila dvostrukim zarukama

Voditeljica nije mogla suspregnuti suze kada je farmer Mihael Sklizović kleknuo, a ubrzo je uslijedilo iznenađenje. A dok traju prijave za 14. sezonu 'Ljubav je na selu' prisjetili smo se tog legendarnog trenutka

RTL.HR/ 15.3.2021. u 20:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Završna epizoda šeste sezone showa 'Ljubav je na selu' ostat će upamćena kao jedna od najromantičnijih. Produkcija je sve farmere: Vicka Bušelića, Sandra Čurka, Gorana Špehara, Mihaela Sklizovića i Gorana Žigu, zajedno s njihovim odabranicama Nadom Slavković, Monikom Pintarić, Nikolinom Kunić, Sarom Hrnčić i Božicom Sever odvela na Brač.

Tamo ih je dočekala voditeljica Marijana Batinić koja ih je odvela u prekrasnu vilu gdje su proveli nezaboravan vikend. 

Farmer Mihael već na početku epizode šokirao je Marijanu kada joj je rekao da planira zaprositi odabranicu Saru i zamolio je da mu pomogne u odabiru prstena. Nije dugo oklijevao pa je ubrzo na stijeni uz more kleknuo pred Saru i pitao je hoće li se udati za njega. Sara je pristala, a taj je trenutak bio toliko dirljiv da se Marijana, koja ih je gledala iz prikrajka, rasplakala.

Nikolina preuzela inicijativu 

Zaručnici su se nasmiješeni vratili ostalim parovima i rekli im sretnu vijest. Tada se dogodilo najveće iznenađenje: odabranica Gorana Špehara, Nikolina kleknula je pred svima i zaprosila ga. Umjesto prstena, poklonila mu je košulju s natpisom 'zagorski zet'. Goran je pristao, a farmer Goran Žigo još je jednom paru poželio 19-ero djece. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

'Ljubav je na selu' snima svoje 14. izdanje, stoga se pozivaju svi usamljeni farmeri i farmerice koji još nisu pronašli srodnu dušu da se prijave na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr te pozivom na broj 060 501 556 (cijena poziva 3,49 kn/min iz fiksne, odnosno 4,78 kn/min iz mobilne mreže), jer život na selu ljepši je udvoje!

RTL.HR/ 15.3.2021. u 20:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba