Play ponuda
Play ponuda
Što čekate?

Krenule prijave za novu sezonu "Ljubav je na selu"

Brakovi, veze, romantična vjenčanja i ljubavi koje traju i danas – tako zvuči epilog šest uspješnih sezona dokumentarne sapunice „Ljubav je na selu“. U potrazi ste za nekim kome ćete darovati svoje srce? Prijavite se jer tko zna, možda i vas pogodi Amorova strelica!

Image
Foto: RTL
Press/ 21.3.2016. u 15:00
Play ponuda

Šesta sezona omiljene emisije, čiju je svaku epizodu do sada gledalo gotovo pola milijuna gledatelja, samo što nije završila, a osebujni farmeri i njihove djevojke osvojili su srca gledatelja, ali se i međusobno zaljubili. Tako će mnoge iznenaditi završetak šeste sezone jer 'past' će i prosidba!

'Mislim da je vrijeme da primite telefon u ruke i prijavite se za novu sezonu jer, kao što vidite, naši farmeri imaju sreće i mnogi su pronašli ljubav svog života. Nekad je bitno biti hrabar jer za ljubav se isplati!', rekla je 'Amorova vila', voditeljica Marijana Batinić.

Oni odvažni mogu se već prijaviti za novu sezonu. Stoga se pozivaju svi usamljene farmeri i farmerice da idiličnom životu na selu dodaju i zadnji djelić slagalice koji joj nedostaje – njega ili nju, osobu svog života i srodnu dušu!

Svi hrabri koji se ne boje upustiti u ljubavnu pustolovinu života fotografiju i pismo prijave mogu poslati na adresu e-maila ljubavjenaselu@rtl.hr ili se mogu prijaviti pozivom na broj 060 501 556 (cijena poziva 3,49 kn/min iz fiksne, odnosno 4,78 kn/min iz mobilne mreže). Također, prijaviti se mogu i porukom „farmer“ (u kojoj je i vaše ime, prezime, dob i mjesto) na SMS 666555 (cijena 3,72 kn/sms). Život na selu je ljepši udvoje, stoga ne oklijevajte i sretno!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
DONOSIMO RECEPT

Domaći trganci baš su za prste polizati! Evo kako ih Marina sprema

Play ponuda

Više s weba