Play ponuda
Play ponuda
Prisjetite se!

Lažna nada i ljubomorni ispadi obilježili su dane na Dušanovoj farmi

Farmer Dušan Golubovac na imanje u selu Zrin u Sisačko-moslavačkoj županiji pozvao je Goranu Vušurović, Sandru Škrinjar i Tajanu Mužinić, a na kraju je za romantično putovanje odabrao Goranu

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 18.3.2020. u 16:00
Play ponuda

No kod Dušana nije sve teklo glatko. Donosimo vam kratki rezime s njegovog imanja.

Simpatije na prvi pogled

Čim su djevojke došle na njegovo imanje, Gorana je rekla kako je mislila da će joj srce stati kad je ugledala Dušana, a Tajana je potvrdila da je farmer odmah bacio oko na Goranu. ''Ona mu je sad prioritet'', rekla je tada Tajana.

No Gorana je brzo promijenila svoje mišljenje kad je zakoračila u njegovu kuću zajedno s ostalim djevojkama. Naime, djevojke su se obrecnule na Dušana, komentirajući urednost njegove kuće te na kraju zaključile da mu je i više nego potrebna ženska ruka.

''Kod mene je dosta čisto, nije sad savršeno, ali dosta dobro'', rekao je tada Dušan. Sandru je nerviralo ponašanje ostalih djevojaka.

''Ja ne mogu spavati na takvom krevetu, ja ću radije spavati vani'', ljutita je bila Gorana. Negativna atmosfera nastavila se jer su djevojke komentirale da je Dušan stalno na mobitelu i tipka s drugim djevojkama, no on je u kameru rekao da mu se sviđa Gorana.

Sandra je već tada zaključila da Gorana Dušana vuče za nos, no Dušan nije odustajao od osvajanja njezinog srca.

Svađa tijekom noćnog izlaska

Loši odnosi dodatno su se zahuktali tijekom jednog večernjeg izlaska, gdje su se djevojke družile i s drugim dečkima.  Dušan je bio ljubomoran pa nije trebalo dugo da nastane svađa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Došlo je i vrijeme izbacivanja. Prva djevojku koju je Dušan poslao kući s farme bila je Sandra, a njemu je smetalo što su cure koje je ostavio bile neozbiljne i nisu mu pomagale oko seoskih poslova. Posvađali su se i na tulumu, a Dušan se povukao u svoju sobu jer nije želio da ga Gorana snima kamerom.

Bez obzira na loše odnose, Dušan je na kraju odabrao Goranu i poveo je na romantični izlet. ''Romantika je sve kad si s pravom osobom. Meni treba osoba koja zna voditi ženu kroz život…'', objašnjavala mu je tada Gorana, a njihov izlet završio je prijateljski. Gorana zaključila da će se čuti i dopisivati pa vidjeti što će biti dalje.

''Nemam ja vremena čekati, mislim da ima puno cura koje čekaju pravu ljubav i željele bi me upoznati onakvog kakav ja zaista jesam'', zaključio je Dušan.

Jesu li Gorana i Dušan izgladili svoje odnose, gledatelji će doznati večeras od 21 sati na RTL-u, u finalnoj epizodi emisije 'Ljubav je na selu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
SVAKAKVA IZNENAĐENJA

TOP 7 TRENUTAKA OVOG TJEDNA: Tomislav i Karmela ispali, a neke parove razočarao dolazak bivših kandidata

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba