Ljubav je na selu

Lažna nada i ljubomorni ispadi obilježili su dane na Dušanovoj farmi

Farmer Dušan Golubovac na imanje u selu Zrin u Sisačko-moslavačkoj županiji pozvao je Goranu Vušurović, Sandru Škrinjar i Tajanu Mužinić, a na kraju je za romantično putovanje odabrao Goranu

RTL TV
18.03.2020 16:00

Nokod Dušana nije sve teklo glatko. Donosimo vam kratki rezime s njegovog imanja.


Simpatije na prvi pogled

Čim su djevojke došle na njegovo imanje, Gorana je rekla kako je mislila da će joj srce stati kad je ugledala Dušana, a Tajana je potvrdila da je farmer odmah bacio oko na Goranu. ''Ona mu je sad prioritet'', rekla je tada Tajana.

NoGorana je brzo promijenila svoje mišljenje kad je zakoračila u njegovu kuću zajedno s ostalim djevojkama. Naime, djevojke su se obrecnule na Dušana, komentirajući urednost njegove kuće te na kraju zaključile da mu je i više nego potrebna ženska ruka.

''Kod mene je dosta čisto, nije sad savršeno, ali dosta dobro'', rekao je tada Dušan. Sandru je nerviralo ponašanje ostalih djevojaka.

''Ja ne mogu spavati na takvom krevetu, ja ću radije spavati vani'', ljutita je bila Gorana. Negativna atmosferanastavila se jer su djevojke komentirale da je Dušan stalno na mobitelu i tipka s drugim djevojkama, no on je u kameru rekao da mu se sviđa Gorana.

Sandra je već tada zaključila da Gorana Dušana vuče za nos, no Dušan nije odustajao od osvajanja njezinog srca.


Svađa tijekom noćnogizlaska

Loši odnosi dodatno su se zahuktali tijekom jednogvečernjegizlaska,gdje su se djevojke družile i s drugim dečkima. Dušan je bio ljubomoran pa nije trebalo dugo da nastane svađa.

Došlo jei vrijeme izbacivanja. Prva djevojku koju je Dušan poslao kući s farme bila je Sandra, a njemu je smetalo što su cure koje je ostavio bile neozbiljne i nisu mu pomagale oko seoskih poslova. Posvađali su se i na tulumu, aDušan se povukao u svoju sobu jer nije želio da ga Gorana snima kamerom.

Bez obzira na loše odnose, Dušan je na kraju odabrao Goranui poveo je na romantični izlet.''Romantika je sve kad si spravom osobom. Meni treba osoba koja zna voditi ženu kroz život...'', objašnjavala mu je tada Gorana, a njihov izlet završio je prijateljski. Gorana zaključila da će se čuti i dopisivatipavidjeti što će biti dalje.

''Nemam ja vremena čekati, mislim da ima puno cura koje čekaju pravu ljubav i željele bi me upoznati onakvog kakav ja zaista jesam'', zaključio je Dušan.

Jesu li Gorana i Dušan izgladili svoje odnose, gledatelji će doznati večeras od 21 satina RTL-u, u finalnoj epizodi emisije 'Ljubav je na selu'.