Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
VEČERAS OD 21 SAT

'Ljubav je na selu - specijal': Otkrivamo gdje je zločesti dečko Goran Špehar i što danas radi Jovičina Zagorka Mirjana!

Iza nas je jubilarnih deset sezona omiljene emisije 'Ljubav je na selu', čiji je cilj od samih početaka spajati usamljena srca.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 18.3.2019. u 12:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

A da je misija izvršena, pokazuje svaki sklopljeni brak, svaka rođena beba i svaka veza koja je uspjela te traje i danas.

Kroz proteklo desetljeće emitiranja gledatelji su imali prilike upoznati na desetke farmera čije su ih životne priče ponekad nasmijale, ponekad rastužile, no baš uvijek dobro zabavile.

U životima svima dobro znanih junaka nastupile su velike promjene, a u specijalnom izdanju 'Ljubav je na selu' neki od njih prisjetit će se sudjelovanja u emisiji, najzanimljivijih trenutaka s damama koje su ugostili na svojim imanjima, ali i ispričati kojim je smjerom krenuo njihov život nakon što su se kamere ugasile.

>> Ljubica odustala od Ljube i osvojila drugog farmera: 'Čujemo se, bila sam kod njega u posjeti…'

Što danas radi zločesti dečko šeste sezone Goran Špehar, gdje je simpatična Zagorka Mirjana Gajski i cvjeta li i dalje ljubav u domu Denisa Rumca, koji je u devetu sezonu ušao kao zamjenski farmer i uspio pronaći sreću s Monikom Milinković?

Prvu specijalnu emisiju 'Ljubav je na selu' ne propustite večeras od 21 sat na RTL-u, a sve epizode 10. sezone možete pogledati na RTLplayu!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
INTERVJU

Martina iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr o svom farmeru: 'Vrlo brzo sam zaboravila na razliku u godinama!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba