Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
LJUBAV JE NA SELU

Marija Vrdoljak: 'Najgore je kad je čovjek potpuno sam'

Iako je 55-godišnjoj Mađarici u životu najvažnija obitelj, život joj je donio dva burna braka i vezu zbog kojih godinama živi potpuno sama jer je shvatila da je bolje biti stalno tužan nego proživljavati stvari koje nitko ne zaslužuje.

Image
Press/ 29.9.2017. u 12:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Gospođa Marija Vrdoljak iz vojvođanskog Bezdana, koja je pisala farmeru Vinku, iako zna za poslovicu „tko se jednom opeče, puše i na hladno“, njoj je na žalost trebalo više puta da se dobro opeče kako bi shvatila da treba biti oprezna čim se kod partnera pokažu prvi znakovi ljubomore. Zbog svoje posljednje takve poveće 'opekline' i pogrešne procjene, već je četiri godine sama i ne usudi se opet upustiti u vezu. To Mariji ne bi toliko teško padalo kad bi uživala u samoći, no ona cijelim svojim bićem čezne za obitelji i ljudima koji se vole, poštuju i to međusobno pokazuju, što joj je, kako je kazala, zapravo nedostajalo cijeloga života jer ljubav nije osjetila ni u roditeljskoj kući. 'Jedino lijepo što ima u životu' je njezina tridesetogodišnja kći, no nju prerijetko viđa jer je otišla živjeti u SAD. 

„Kad me ljudi vide kako se stalno smijem i zafrkavam, misle da mi je sve lako u životu, a zapravo ne znaju da se tako iskreno mogu smijati samo oni koji su proživjeli najteže i najružnije stvari.“ 

Hoće li gospođa Marija pronaći nekoga za dobar i kvalitetan suživot, gledajte u sljedećim epizodama emisije „Ljubav je na selu“ od ponedjeljka do srijede u 20 sati na RTL-u.

Image
Foto:
Image
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
INTERVJU

'Zlatna djevojka' Dona za RTL.hr: 'Ivan je dobar momak, ali meni treba više vremena da se zaljubim u osobu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba