Ljubav je na selu

Hakija za RTL TV: 'Marijanina gesta spada u najromantičnije kojima me netko iznenadio'

Farmer je za RTL TV otkrio što misli o Marijani i njezinom iznenađenju

RTL TV
05.03.2020 13:00

Hakija je u sinoćnjoj epizodi dobio romantično iznenađenje od Marijane , koja mu je pripremila pjenušavu kupku. Na kadi ga je čekala čaša vina, a nacrtala mu je i dva srca kako bi mu izrazila svoju naklonost. Farmera je njezin romantični potez oduševio.

"Kad je Marijana u pitanju, ništa vas ne može iznenaditi. Marijana je jako zanimljiva osoba, zabavna i pozitivna. Ima svoj način humora, što je i dokazala i tom kupkom koju je posebno za mene pripremila. Mislim da je na taj način izrazila neku svoju simpatiju prema meni i ne mogu reći da mi nije bilo ugodno zbog toga", rekao je Hakija za RTL TV.Otkrio je i da mu ova kupka ima posebno mjesto u srcu.

"U svome sam životu upoznao dosta djevojaka, ali mislim da Marijanina gesta spada u najromantičnije kojima me netko iznenadio", rekao je iskreno.


Nikolina nije impresionirana

Marijaninim iznenađenjem nije bila oduševljena jedino Nikolina, koja je komentirala da njena suparnica ne preza ni pred čim u namjeri da osvoji farmera.

''Naravno da Marijana pokušava na sve moguće načine zavesti Hakiju, hoće da bude samo njen!''komentirala je mlada Bosanka.

Kakva još iznenađenja očekuju Hakiju, ali i ostale farmere, doznajte od ponedjeljka do petka od 21 sat na RTL-u!