Ljubav je na selu

Marijana ljubi Hakiju gdje god stigne, Nikolini se to ne sviđa: 'K'o da su u srednjoj školi'

Marijana i Hakija počeli su sve otvorenije iskazivati uzajamnu strast

RTL TV
06.03.2020 09:40

Hakiju i Marijanu već su na prvom tulumu farmera i kandidatkinja ponijele strasti pa su se pred svima ljubili, nakon čega su završili u farmerovoj sobi. Ljubili su se već i u Konjicu:na mostu na kojem se Hakija poljubio prvi put u životu, i Marijana je odlučila ostaviti svoj trag za pamćenje na njegovim usnama pa mu je udijelila sočan poljubac.

Da njihovi poljupci nisu nevini, dokazuje i masnica na farmerovu vratu, koju je prva zamijetila Nikolina pa ga je natjerala da joj prizna od čega mu je, a on je, nakon kratkog oklijevanja, priznao da mu je ljubavni ugriz napravila upravo Marijana.

A poljubac je dobio i u sinoćnjoj epizodi.Dok su se pripremali za tulum, Marijana je iskoristila priliku da ponovno poljubi farmera.


Vruć poljubac

Ljubav je na selu

"Jel' te mogu poljubiti?" pitala je ničim izazvana Hakiju, a on joj je dopustio i rekao joj da sama odabere gdje će ga poljubiti. Ona je odabrala - usta, a dala mu je i badem, naglasivši da je on afrodizijak.

"Ko da su u srednjoj školi",komentirala je Nikolina. Farmer ju je pitao smeta li joj što on i Marijana razmjenjuju nježnosti pred njom, a ona je rekla da ju je baš briga.

"Tu ne postoji ljubomora, nego ona želi sve prva, da se dokaže, da je ona neka domaćica prava, da je netko i nešto, ali nije", rekla je u kameru te zaključila da je Marijana jako željna farmerovih dodira: "Meni je to njezino ponašanje jako vulgarno."

Prisjetite se poljupca na mostu.