Ljubav je na selu

Marijana: 'Miro je dobra osoba, ali je pod utjecajem Tatjane koja s njim manipulira'

Marijana je rekla kako se osjećala kada ju je Miro pitao za poljubac te što misli o Tatjani

RTL TV
06.03.2020 14:56

Marijana Vukelić , koja se na farmi Mire Vojvodića bori za njegovo srce, progovorila je o svom boravku na farmi te zbog čega je tako burno reagirala kada ju je Miro zamolio za poljubac u vinogradu.

"Nisam bila spremna na takvo što, to mi je bilo prerano. Treba mi duže vremena da nekoga upoznam i do tada sam suzdržana. Bilo mi je neugodno kad me pitao za poljubac jer se i inače ne volim baš ljubiti u javnosti. Treba mi vremena da bih s nekim nešto intimnije dijelila", rekla je Marijana za RTL TV.

Pitali smo je i kako seosjećala kad je čula da je farmer i Tatjana, njena protivnica, ogovaraju.

"Bila sam neugodno iznenađena, nisam se tome nadala. Od Tatjane sam to mogla očekivati, ali sam se više iznenadila u Miru. Nisam mogla vjerovati što izlazi iz njegovih usta pa vjerujem da je s njim manipulirala Tatjana", kaže pjevačica te dodaje: "Miro je dobra osoba, ali bio je pod utjecajem Tatjane koja je s njim manipulirala. On je morao reći što ona želi čuti da bi bio mir."


Ne slaže se s Tatjanom

Tatjana i Marijana nemaju dobar odnos, a Tatjana je za RTL TV već rekla da nisu pronašle zajednički jezik. Marijana to potvrđuje.

"Nemam ništa protiv Tatjane, ali se nismo našle, jednostavnonemamo zajedničkih tema. Ja sam tolerantna osoba i mogu dugo šutjeti, no kad je previše je previše. Nisam mogla više slušati o Ireni koja je izašla iz emisije. Nemam ništa ni protiv Irene, a Tatjana me ionako gledala kao suparnicu pa nije ni željela sa mnom toliko ni razgovarati", ispričala je Marijana.

A koju će kandidatkinju Miro povesti na romantično putovanje, ne propustite doznati u novim epizodama emisije 'Ljubav je na selu', od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat na RTL-u!