ZAVRŠNO OKUPLJANJE SEZONE

Marijanove dame komentirat će snimke s vjenčanja, a Marijana Vukelić javno će prozvati drugog farmera: 'Voljela bih da sam išla kod njega'

Završno okupljanje sezone razotkrit će brojne tajne, ali i pokazati prave odnose između farmera i kandidata…

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 25.5.2021. u 10:00

Nakon uzbudljive sezone, upoznavanja, prvih poljubaca, svađa, putovanja, ali i dvostrukih zaruka, vrijeme je da se svi farmeri i njihovi odabrani koji su boravili na imanjima još jednom sretnu oči u oči na posljednjem okupljanju i kažu si sve ono na što dosad možda nisu bili spremni.

Nakon što voditeljica Anita Martinović ponosno najavi ulazak farmera, već će prvi trenuci susreta najaviti tko je iskreno sretan, a tko je raspoložen za razmirice.

Image
Napokon su se složile

Bahra, Mara i Radmila ljutite na Marijana: 'Uvrijeđena sam što nas nije dostojno sve tri pozvao na vjenčanje'

Image
Napokon su se složile

Bahra, Mara i Radmila ljutite na Marijana: 'Uvrijeđena sam što nas nije dostojno sve tri pozvao na vjenčanje'

Marijanove dame dobit će priliku vidjeti snimku njegova vjenčanja s Patty, a podrugljivih komentara neće nedostajati. I dok će mu jedna zamjeriti što ih nije pozvao na svadbu, druga će nestrpljivo čekati njegov ulazak kako bi ga ''srdačno'' poljubila i testirala Pattynu ljubomoru.

Neven i Samanta objasnit će u kojoj je fazi njihov odnos, a najmlađi farmer otkrit će i što je prevagnulo da na kraju na romantično putovanje povede baš nju, a ne Marijanu. ''Kad tako pozitivno o Marijani govori, trebao je onda nju izabrati'', neće biti oduševljena viđenim Samanta, no Marijana Vukelić javit će se za riječ, obratiti drugom farmeru i prisutne šokirati priznanjem.

''Voljela bih da sam išla kod njega'', otkrit će.

Kakve će reakcije izazvati njezina izjava i kako će izgledati ponovni susreti farmera s njihovim kandidatima, ne propustite doznati već večeras od 21 sat na RTL-u.

Upravo se čita

Image
mračna otkrića

Strava na jezeru: Voda se povlači zbog suše, otkrivaju se ljudski kosturi. 'Postoji moguće objašnjenje...'

Image

Ljubav je na selu

dokumentarna sapunica
Hrvatska - 2021
Voditelj
Anita Martinović
Gledaj na
RTL.HR/ 25.5.2021. u 10:00

Više s weba

Pročitajte još

Image
AKO STE PROPUSTILI...

Prisjetili smo se top 10 izjava pijanista Ivana iz 'Večere za 5 na selu': 'Zahtjevnije je trčati maraton nego za vlastitim djetetom'

Više s weba