Play ponuda
Play ponuda
Kakvi preokreti!

Miha kući poslao Saru, a Goran Ines!

Došao je i završni tjedan najromantičnije emisije RTL-a 'Ljubav je a selu', a farmeri su na sto muka.

Image
Press/ 21.3.2016. u 21:09
Play ponuda

U večerašnjoj epizodi kod Mihaela su ostale Sandra i Sara, a on je morao odlučiti koja će od dvije crnke napustit njegovo imanje. Djevojke su priznale Mihi da imaju tremu i obje su zaključile da ne bi išle kući. Kako je sam rekao, nijanse su odlučile. 'Do zadnjeg trena nisam znao koju ću eliminirati', iskren je bio Miha te se na kraju odlučio kući poslati Saru.

- Ja sam sve ovo shvatila kao show i naravno da se premalo znamo da bude nešto više. Mislila sam da može nešto više biti od toga, ali kako je, tako je!', zaključila je Sara, dok je Sandra rekla da je premalo vremena da bi se mogla zaljubiti, ali da s vremenom možda i dođe do toga.

Dan je za Moniku započeo romantično. Dok je spavala, Sandro ju je iznenadio ušavši u sobu, a zatim ju je probudio poljupcem i doručkom!

- Sandro mi je pokazao da je baš pravo muško i džentlmen', rekla je Monika, a Sandro je dodao da želi upoznati njezino dijete. 'Kad smo ostali sami, postao je nježniji i osjećajniji i posvetio se meni', bila je sretna Monika. Sandro ju je odlučio provozati motorom te se ponovno pokazao romantikom prošetavši se s Monikom po plaži. Kada mu je Monika rekla da bi ga bacila u more, Sandro joj je postavio ultimatum i rekao da će skočiti ako ga poljubi. Na kraju ga je Monika poljubila, a Sandro održao obećanje!

Vice i Nada dan su proveli šetajući Tučepima i ispijajući kave. Vice je otkrio Marijani da je oduševljen svojom odlukom, a Nada nije bila previše iznenađena, kako je rekla, što je Vicko nju ostavio kod sebe. 'Ako Vicko bude raspoložen, možemo se naći i kod mene pa produbiti to što je počelo', priznala je Nada. 'Nije bilo lako donijeti odluku, bilo je zahtjevno. Darinka je bila divna osoba, ali tražila je samo prijateljstvo, a ja sam tražio i ljubav, zato je ostala Nada', otkrio je Vice Marijani na pitanje što je presudilo da ostane crvenokosa Senkinja.

Kod Žige je uvijek veselo pa je tako bilo i sinoć. Božica i on tjerali su ovce na ispašu, a Marijana ih je došla ispitati kako im je sada kada su ostali sami. 'Odlično nam je, to je moja ženica!', rekao joj je Žigo, no Božica se baš nije složila s njim iako je rekla da je zadovoljna. Božica i Žigo sjeli su s njegovom mamom i tatom. Zaključili su da bi bila dobra snaha jer je svjetska žena i neće se osramotiti.

Jesu li farmeri dobro odlučili, ne propustite pogledati sutra, od 20 sati na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba