Ljubav je na selu

Milena teatralno napustila Nevena, a Zoranova 'zlatna djevojka' otišla na Draganovu farmu

Farmeri su odlučili koje djevojke neće voditi na svoje farme, a reakcije su bile prilično burne

RTL.hr
2021-04-15 23:20

Upoznavanje kandidata i farmera se nastavlja, a Rasema je odlučila ispričati se Mirsadu zašto je čudno reagirala kada ga je ugledala prvi put, oči u oči.

Zvonko Rasemi nije znao postaviti ni jedno pitanje kada su ostali nasamo.

"Ti si kao školjka, teško se otvaraš, ali kad se otvoriš nešto najljepše izađe", kazala mu je Rasema.

Pričajući s Dijanom, Zoranje pokušao odgonetnuti može li ona zasjeniti Suzi.

"Ja sam ti sinoć već imao neki odnos sa Suzi", rekao joj je farmer, a Dijana je rekla da ju je to malo razočaralo, no prije toga ga je pohvalila. Kad je na red došla Suzi, Zoran je komentirao da bi je samo grlio i ljubio pa je to na koncui učinio.


Marijan i Radmila prošli važne teme

Marijan je popričao sRadmilom, 'zlatnom djevojkom', a komentirao je kakomisli da bi ona voljela da se njih dvoje udruže. Radmila ga je ispitivala o zdravstvenom stanju, a objasnila je da ju je to zanimalo jer bi mu voljela pomoći.

Kad je na red došla Bahra, brzo su se sporazumjeli i shvatili da vole iste stvari – voziti se autom u nepoznatom smjeru i negdje sjesti na kavicu.

Nakon ugodnog razgovora, zaključila je da je Marijan živahan i zabavan, te mekog srca i dobre duše.

"Mislim da bi bio širokogrudan i dobar", rekla je Bahra.


Neven krenuo s ozbiljnim pitanjima

Neven je svoje cure 'izrešetao' ozbiljnim pitanjima o tome koje su im namjere, a 'zlatna djevojka' Samanta bila je prva na redu.

Neven je opušteno upoznavanje odlučio iskoristiti za ozbiljan intervju.

"Misliš li imati djecu?", upitao ju je Neven.

"Ubudućnosti da, ali nećemo odmah praviti djecu!" smijala se Samanta. "Želim znati odmah u početku, a ne da se ponadam pa poslije dođe do prekida", objasnio joj je Neven te dodao da mu seks ne igra neku ulogu. "Bitno mi je da si ozbiljna, zrela, da možeš biti kućanica, imati svoj posao, da imamo zajednički život", nabrajao je Neven.

Milena je ostala osupnuta Nevenovim pitanjima o ozbiljnosti i njezinim namjerama o tome kada misliimati djecu pa je napravila pravu dramu i rasplakala se, no Neven je ostao hladne i pribrane glave.


Ludi tulum

Uslijedio je tulum na kojem je Marijana odlučila biti najglasnija pa je uzela mikrofon i zapjevala, a tijekom večeri samo je ona na kraju pjevala što je nekima i zasmetalo.

Dok su neki pjevali, drugi nisu gubili priliku. Samanta i Neven proveli su tako večer izmjenjujući strastvene poljupce, a u jednom trenutku su otišli zajedno s tuluma.


Tko ide na farmu?

Jutro nakon tuluma farmeri su morali odlučiti koga vode sa sobom na imanje, a tko odlazi doma.

"Imam tu za tebe tri vjenčića, a ovaj put umjesto 'ne' govorištko ostaje", rekla je Anita Zoranu, a on je prvi vjenčić dao Suzi.

Suzi s vijencicem, Ljubav je na selu, sezona 13
Suzi s vijencicem, Ljubav je na selu, sezona 13 FOTO: RTL

Drugi je vjenčić dao Julijani, a treći Renati. 'Zlatnu djevojku' Dijanu poslao je kući, a onda je objasnioda je odlučila sama otići. NoDijana jeotkrila da je svoju sreću odlučila pronaći na Draganovoj farmi ako je želi primiti.

Draganu nije bilo sumnjivo kada je uz Anitu vidio i Dijanu, no zatekla ga je kad ga je pitala bi li bilo u redu da dođe na njegovu farmu. 'Pristajem da budete na mojoj farmi i idete sa mnom u Dalmaciju', rekao joj je Dragan te joj dao vjenčić.

Silviji sezahvalio i rekao da je s obzirom na godine bolje da ode kući, a ostala dva vjenčića dobile su Olja i Kristina.

Rasema je odlučila sa sobom na imanje povesti Zvonka, Josipa i Željana. Mirsad se jako uvrijedio kada mu je Rasema rekla da ne želi da ide s njom te je razočarano otišao.

'Ne znam, možda je za nju Stallone dobar', ljutito je zaključio.

Marijan je na svoje imanje poveo Bahru, Maru i Radmilu, a Hedviku je poslao kući.

Neven je bio u nedoumici koga uzeti sa sobom. Na farmu je na krajupoveo Samantu, Marijanu, a kada je htio izgovoriti treće ime,istupila je Milena te si stavila sama svoj vijenac i veote muodržala bukvicu.

Posljednji vjenčić Neven je dao Vjerani.

Kako će proteći prvi dan na imanjima farmera, gledatelji će doznati u ponedjeljak od 21 sat.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.