Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Top 5

Pjevanje, krumpiri i jedna zamalo progutana muha: Pogađate li o kojoj je kandidatkinji 'Ljubav je na selu' ri...

Marijana Vukelić, raspjevana ekonomistica koja se u 13. sezoni 'Ljubav je na selu' borila za srce Nevena Landeka ostat će upamćena po ovim događajima!

RTL.HR/ 18.9.2022. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bila je zvijezda večeri

Marijana je možda ekonomistica, no njena prava ljubav je sve što ima veze sa zabavom, pa tako voli glumiti, plesati i pjevati. Na tulumima je bila najglasnija, a Nevena je osvojila time što zna plesati. No, ne može se reći da je baš sve oduševljavala glasom. 

Nevenu je poklonila krumpire

Kandidatkinja je osvojila Nevena plesom i dobrom energijom, a pokazala je i da održava obećanja. Naime, obećala mu je da će praviti pole od krumpira. Kada su ona i ostale cure došle na njegovu farmu, odvela ga je sa strane i otkrila mu da mu je donijela poklon - krumpir. No Neven nije bio baš oduševljen.

Svađala se s Vjeranom

Dane kada su sve tri kandidatkinje bile na Nevenoj farmi - i Samanta, i Marijana i Vjerana - provedeni su u svađi. Naime, Neven je djevojke tjerao raditi, Vjerana je prigovarala da ona najviše radi, a Marijana da se Vjerana previše hvali kako samo ona radi. Na kraju su se složile kako je problem zapravo u tome što Samanta ne radi ništa. 

Zamalo progutala muhu

Marijana je tijekom davanja jedne od svojih posljednjih izjava u emisiji doživjela nezgodu - uletjela joj je muha u usta. No "djevojka sa sela" samo ju je ispljunula i počela se smijati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image

Ljubav je na selu

dokumentarna sapunica
Hrvatska - 2021
Voditelj
Anita Martinović
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
14 GODINA DUG BRAK

Nakon propalog braka, Ksenija okrenula novu stranicu: 'Upoznala sam nekog tko je poseban, brižan i dobar prema djeci'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba