Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
LJUBAV JE NA SELU

Najkraća, ali i jedna od najljepših ljubavnih priča 'Ljubav je na selu': Evo kako je izgledalo romantično putovanje Borisa i Valerije!

Valerija je trebala s Leonidom i Ana-Paulom biti na imanju kod Borisa u 10. sezoni, ali je zbog zdravlja morala odustati. No Boris je nakon nekog vremena shvatio da udaljenost ne mora biti prepreka i otišao po nju!

Image
RTL.HR/ 23.7.2021. u 20:05
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Valerija morala odustati od odlaska k Borisu

Boris je prema djevojkama bio ljubazan, pažljiv i obazriv, ali nijedna nije otišla s njim na romantično putovanje. Ana-Paula je otišla kući nakon što mama došla po nju, a Leonidi je objasnio da nije osvojila njegovo srce.

Boris ostavio sve i otišao po Valeriju

Tamo su vrlo brzo razvili osjećaje jedno prema drugome, ali se i riješili nekih strahova koje imaju od djetinjstva. "Kad sam bio mali, ispao sam iz traktorske prikolice i otad se bojim visine", otkrio je pred kamerama Boris koji se, unatoč tome, zbog djevojke odlučio suočiti sa svojim strahovima i sjeo na vlak smrti! 

'Zaljubila sam se'

Nakon povratka s romantičnog putovanja Valerija je Marijani Batinić otkrila je kako se zaljubila u Borisa, a i on je priznao kako bi volio da on i Valerija budu u vezi.

A kako će se razvijati njihov odnos te odnos ostalih farmera i njihovih kandidatkinja, pratite već u pondjeljak na RTL-u. Sve propuštene epizode možete pogledati i na RTLplayu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
14 GODINA DUG BRAK

Nakon propalog braka, Ksenija okrenula novu stranicu: 'Upoznala sam nekog tko je poseban, brižan i dobar prema djeci'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba