Ljubav je na selu

Nakon tuluma Dino završio s Josipom, a Mario s Denitom - 'Jednostavno smo kliknuli!'

Prekrasno okruženje u unutrašnjosti Istre, gdje su kandidati Ljubav je na selu smješteni u raskošnoj vili, iskoristili su za badminton.

Press
28.11.2016 21:14

A dok su neki uživali u badmintonu, Josipa i Denita su se izležavale na ležaljkama te otkrile u kameru da su prijateljice iz djetinjstva koje su se ponovno spojile kada su shvatile da su se obje prijavile u emisiju. Josipa je upitala Denitu kakva je situacija između Dina i nje. 'On je meni drag, i stalo mi je na neki način do njega, samo ne znam koja je to faza: prijateljstvo ili nešto više, a s druge strane me jako živcira, ali budemo vidjeli, bit ćeš obavještena', rekla je Denita. Kad je Denita Josipu upitala je li bilo nešto više između nje i Marija, Josipa je imala spreman odgovor. 'Znaš me već koliko godina, znaš da se ja ne zaljubim preko noći, sve je to neka prijateljska faza', te poslije otkrila da nije zaiskrilo između Marija i nje. 'Moram ti reći da ja nisam naviknula trčati za dečkima, a on je baš takav, valjda mi se zato i sviđa i živcira me to, mali je igrač, i to veliki igrač!', otkrila je Denita Josipi kad ju je ona upitala što je muči te dodala da ne zna ni on s kim ima posla.

Došlo je vrijeme večere, a svi su kandidati već ponešto i popili pa su zaključili da je pravo vrijeme za pjesmu, koju su vodili Stanko i Ljubica. A za vrijeme večere, Denita, Josipa, Mario i Dino su se malo više opustili, a djevojke su odlučile dečke staviti na kušnju da vide do kuda im je granica. 'Ja i Denita smo htjele provjeriti dečke kako dišu i što bi bilo kad bismo se zamijenile i do koje granice bi oni išli', otkrila je Josipa, a Denita je kazala da je htjela vidjeti 'kako njezin dragi Dinek diše'.

'Ostao sam malo u šoku, a je li to samo igra, to oni znaju najbolje', rekao je Tin o novonastaloj situaciji, a Sandra je rekla da je ona sretna ako je i njezin brat sretan. 'Iskreno sam se iznenadila kad je Mario obznanio svoju ljubav prema Deniti, a onda se ustao moj brat. Nije mi bilo jasno jel se zezaju ili su ozbiljni. Ne znam, svašta možemo očekivati!', rekla je Sandra.

Oko bazena je najednom postalo jako živo, a Stanko, koji je cijeli dan pričao da se želi okupati, nije više čekao jer su ga dečki bacili u bazen te su potom svi završili u istom! A kada su se preselili u jacuzzi, Denita je prišla Mariju i poljubila ga u usta te su se nastavili ljubiti. Josipa ih je vidjela i komentirala da ne može vjerovati da nemaju obzira prema njoj te da se bez pardona ljube.

'Deniti joj na kraju nije baš sjela ta zamjena, vidjelo se da je malo ljubomorna. Tako smo krenuli, dečki su pokazali što su pokazali i na kraju je tako i ostalo', komentirala je Josipa.

Jutro je pametnije od večeri, a ekipa se probudila teških glava. 'Da mi je žao, je jer sam više vremena provodio s Denitom, ali da mi je žao što je završila s Marijom, nije, jer smo ionako u prijateljskim odnosima', kazao je Dino jutro poslije. 'Ja i Dino smo se zbližili, ali to je prijateljski odnos, ne mogu se ja zaljubiti u dva dana', rekla je Josipa. 'Od Josipe očekujem da se više počnemo družiti. I nismo daleko pa možemo se družiti svaki dan, možemo i na večere i možda se dogodi neka ljubav', rekao je Dino. 'Dino mi se baš čini kao neki švalerski tip, zapravo, zločesti dečko!', komentirala je Josipa.

Lojzek je potom Snježanu odveo na ljuljačku, gdje joj je rekao da ima jedno iznenađenje za nju. Snježana je otvorila crvenu kovertu i predao joj sliku na kojoj su njih dvoje u zagorskim nošnjama. A onda je kleknuo i otvorio kutijicu s prstenom! 'Ne mogu vjerovati!, rekla je Snježana i pristala te rekla da nije to očekivala. 'Predivan je prsten! Jako je romantičan i vidim da je dečko okej i da želi nešto sa mnom', kazala je Snježana sa smješkom.