Ljubav je na selu

Nesuđena Žigina djevojka Nevenka opet traži ljubav!

Nakon što su farmeri iz dokumentarne sapunice 'Ljubav je na selu' dobili pisma došlo je vrijeme da upoznaju one koji su im pisali.

Press
04.10.2016 13:33

Šestero farmera tako će se večeras uputiti u ljubavnu avanturu i krenuti na speed date ne bi li si odabrali one koji su im se najviše svidjeli.

I dok su neke djevojke bile izravne te farmerima nudile 'teretanu', druge su pak razmišljale o osjećajima.

'Znaš da na selu baš nema vremena za teretanu?', pitao je jedan od farmera svoju kandidatkinju. 'Ma dobro, ti ćeš smisliti neku drugu vrstu teretane!', rekla je i ostavila ga bez teksta.' 'Ako me ne odabere, njegova sreća jer sam ja vrlo komplicirana osoba!',rekla je druga, dok je jedna frapirala farmera.

Osim što su svojim izjavama iznenadile farmere, i oni su iznenadili njih. Neki su samo zbog emisije tetovirali ljubav na podlakticu, dok su neki stavili naušnicu u obliku srca. Ipak, najveće iznenađenje bila je prošlogodišnja kandidatkinja koja je neko vrijeme provela kod Gorana Žige na imanju, Nevenka Bekavac. Neve se ponovno prijavila, kako kaže, jer je uporna i želi pronaći ljubav, a kome je ovaj put pisala i kako je završio njezin speed date', ne propustite pogledati večeras u 21.10 sati na RTL-u, u novoj epizodi 'Ljubav je na selu'.