Ljubav je na selu

Neven Ciganović: 'Ako ću morati u karantenu, molio bih RTL reprodukciju da me zatvore s Bahrom i Nikolinom'

Ciganović je otkrio i koji mu je omiljeni 'bahrizam'

RTL TV
13.03.2020 20:50

Stilist Neven Ciganović redovito gleda 'Ljubav je na selu' i uživa u avanturama farmera i njihovih kandidatkinja, a omiljene su mu Bahra i Nikolina . Otkrio je to na društvenim mrežama u simpatičnoj objavi.

"Ako ću ikada morati u karantenu zbog korona virusa, molio bih RTL reprodukciju da me zatvore s Bahrom i Nikolinom", napisao je stilist u objavi, dodavši kako su one njegove ikone.

Neven Ciganović

Za RTL TV je otkrio kako obožava gledati 'Ljubav je na selu' te da prati sve sezone, no ova mu je najbolja dosad.


'Najbolja sezona dosad'

"I inače gledam, ali ova sezona je posebna upravo zbog Bahre i Nikoline. Žao mi je što Nikoline više nema, ali postali smo frendovi na Facebooku", kaže Neven.

"Bahra je neponovljiva, njene izjave su nenadmašne", govori Neven te dodaje kako mu je žao što je propustio pridati više pažnje simpatičnoj kandidatkinji kada se pojavila u 11., internacionalnoj sezoni. Tada se prijavila za Domina Santra , no nije je poveo k sebi u Berlin.

I tu je sezonu pratio, priznaje Ciganović.

"I ta sezona je bila odlična. Najbolje su mi bile Dominove kandidatkinje, zbediralesu ga totalno. Bile su kul", kaže Neven te dodaje: "Svaka sezona iznjedri nekog novog, ali ova će se pamtiti po bahrizmima, oni će ostati za pamćenje."


Omiljeni 'bahrizam'

Pitali smo ga i koji mu je omiljeni 'bahrizam', a on nije dugo oklijevao: "'Reprodukcija kojaju je smjestila na jezero Dunav' mi je najdraži, a odlično mi je i što bi išla na Olimpijadu."

Osvrnuo se i na odnos Bahre i Valtera , zaključivši kako se njih dvoje savršeno razumiju pa im je poželio i sreću: "Veselim se sretnom završetku za Bahru!"