Ljubav je na selu

Nevjerojatne brojke: 'Ljubav je na selu' zaslužna je za čak 15 brakova i zavidan broj djece

'Ljubav je na selu' usrećila je brojne usamljene duše koje su zahvaljujući emisiji pronašle svoju bolju polovicu

RTL.hr
28.03.2021 15:45

Nova, 13. po redu, sezona mnogima omiljene emisije ' Ljubav je na selu ' je pred vratima, ovoga puta s novom voditeljicom, Anitom Martinović . I dok čekamo vidjeti hoće li koji od farmera u njoj pronaći ljubav, prisjetimo se brakova koji su dosad sklopljeni zahvaljujući ovoj popularnoj emisiji, zbog koje je rođeno i čak 18 djece.

Već u prvoj sezoni 'Ljubav je na selu' Mato i Nikolina Smolčić vjenčali su se nakon emisije i sedam mjeseci kasnije dobili kćer Ljubicu . Nakon njih, Farmer Tomislav Copić vjenčao se 2010. s Karolinom koju je upoznao u emisiji, a par ima jedno dijete.

I Nikolina i Stjepan Pavlić vjenčali su se 2012. te postali roditelji sinčića Nike 2014. Iduće godine, dobili su Stjepana , a 2017. kćer Maju .

Nikolina i Stjepan Pavlić

Ličani Dragana i Nemanja Blanuša također su se vjenčali, a 2016. postali su roditelji male Sare , te 2018. Lare .

Slavonci Sara i Mihael Sklizović dobili su 2016. sina Bornu , a Mihael je Saru romantično zaprosio usred emisije, na litici, uz more.

Sara, Miha i prva beba

Ante i Karolina Dogan vjenčali su se 2016. godine, a Anti se Karolina javila nakon što ga je vidjela u 'Ljubav je na selu'. Nemaju još djece.

'Zločesti dečko' šeste sezone, Goran Špehar iz DugeRese, koji je tijekom emitiranja emisije dobio nadimak Seoski Casanova, učinio je sve da svoj nadimak i opravda,ljubio je sve svoje djevojke imanju, a jedna od njih ga je na kraju sezone i zaprosila. Iako zaruke nisu bile dugog vijeka, Goran je danas obiteljski čovjek. Naime, Anamarija je Gorana vidjela na TV-u te mu se odlučila javiti. Danas su roditelji dvoje djece, Filipa i Roka .

Jedna od najpopularnijih kandidatkinja 'Ljubav je na selu', Nevenka Bekavac nekoliko je puta u emisiji tražila ljubav, a ona joj je pokucala na vrata nakon emisije. Ona i Zvone Petričević vjenčali su se 10.4. 2017., a sina Stjepana dobili su nekoliko mjeseci poslije.

Nevenka i Zvone Petričević

Alojz Kanceljak nije imao sreće u emisiji, no nakon emitiranja javila mu se Monika s kojom se oženio. Roditelji su postali 2017. kada im je na svijet došla Lucija , a 2019. dobili su kćer Anu .

Farmer Zvonko Koprivnjak svoju je Nikolinu zaprosio u emisiji 'Iza kulisa: Ljubav je na selu', a roditelji su postali 2018. kada su dobili kćerkicu Vandu .

Matija Ričko , kojeg su gledatelji vidjeli i u 'Shopping kraljici' kao 'shopping kralja', uplovio je u bračnu luku kada ga je nakon emisije nazvala Barbara . Danas su roditelji sina Davida .

Istrijan Željko Bilić također je pronašao srodnu dušu. Nakon što ga je vidjela na TV-u, javila mu se Felina. Uprosincu 2019. dobili su kćer Emili .

Antonija i Srećko

Internacionalna, 11. sezona emisije 'Ljubav je na selu' zaslužna je za brak kanadskog farmera Srećka Ponjavica i Viranke Antonije Beščec koji živeu Kanadi.

Posljednji u nizu sretno oženjenih je Dušan Golubovac iz 12. sezone koji je upoznao svoju suprugu Ana-Mariju preko društvenih mreža, nakon što ga je vidjela u emisiji.

Čak trinaesto po redu, posljednje dijete rođeno zahvaljujući 'Ljubav je na selu' maleni jeVito Tijan, sin Valentine i Vatroslava koji su se upoznali i zaljubili u devetoj sezoni. Valentina i Vatroslav imaju i dvogodišnju kćerkicu Viktoriju.

Novu sezonu 'Ljubav je na selu' s voditeljicom Anitom Martinović gledajte uskoro na RTL-u!